1. top-10
  2. O.M.G UltraSense Vibrator/Dildo Realistische dildo met balzak en verstelbare zuignap met afstandsbediening 10.

O.M.G UltraSense Vibrator/Dildo Realistische dildo met balzak en verstelbare zuignap met afstandsbediening 10.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over O.M.G UltraSense Vibrator/Dildo Realistische dildo met balzak en verstelbare zuignap met afstandsbediening 10. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met O.M.G UltraSense Vibrator/Dildo Realistische dildo met balzak en verstelbare zuignap met afstandsbediening 10. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties O.M.G UltraSense Vibrator/Dildo Realistische dildo met balzak en verstelbare zuignap met afstandsbediening 10.

Kleur

Naturel

Geslacht

Unisex

Inbrenglengte

14 cm

Materiaal

Siliconenrubber | ABS

Afmetingen

Breedte:4 cm

Lengte: 27 cm

Plezier voor

Vrouw | Man

Watervast

Ja

Omschrijving van O.M.G UltraSense Vibrator/Dildo Realistische dildo met balzak en verstelbare zuignap met afstandsbediening 10.

De O.M.G UltraSense Vibrator/Dildo is een revolutionair seksspeeltje waarmee u een realistische seksuele stimulatie kunt ervaren. Met de afstandsbediening kunt u 10 verschillende vibratiestanden en 3 stootstanden instellen. De dildo heeft een realistische vormgeving, inclusief een balzak en een verstelbare zuignap, voor een nog intensere ervaring. Bovendien is deze dildo gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor hij comfortabel aanvoelt en jarenlang meegaat. De O.M.G UltraSense Vibrator/Dildo is de perfecte manier om je seksleven een boost te geven. Met deze dildo zult u genieten van een realistische seksuele stimulatie, met een realistische vormgeving en een afstandsbediening die alle vibratie- en stootstanden kan regelen. U zult nooit meer terug willen naar een ander seksspeeltje!

Veelgestelde vragen over O.M.G UltraSense Vibrator/Dildo Realistische dildo met balzak en verstelbare zuignap met afstandsbediening 10.

O.M.G UltraSense Vibrator/Dildo Realistische dildo met balzak en verstelbare zuignap met afstandsbediening 10. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:4 cm
  • Lengte: 27 cm

O.M.G UltraSense Vibrator/Dildo Realistische dildo met balzak en verstelbare zuignap met afstandsbediening 10. is gemaakt van Siliconenrubber | ABS en is Naturel van kleur.

O.M.G UltraSense Vibrator/Dildo Realistische dildo met balzak en verstelbare zuignap met afstandsbediening 10. is geschikt voor Unisex.

De inbrenglengte van O.M.G UltraSense Vibrator/Dildo Realistische dildo met balzak en verstelbare zuignap met afstandsbediening 10. is 14 cm. Het is geschikt voor Vrouw | Man.

O.M.G UltraSense Vibrator/Dildo Realistische dildo met balzak en verstelbare zuignap met afstandsbediening 10. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes