1. top-10
  2. Mini G-spot vibrator roze.

Mini G-spot vibrator roze.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Mini G-spot vibrator roze. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Mini G-spot vibrator roze. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Mini G-spot vibrator roze.

Kleur

Roze

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

8 cm

Materiaal

Plastic

Afmetingen

Breedte:17.80 cm

Lengte: 9 cm

Plezier voor

Man + Vrouw | Man + Man | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Nee

Omschrijving van Mini G-spot vibrator roze.

Deze mini G-spot vibrator roze is een must voor elke vrouw. De vibrator is klein en compact, waardoor je hem gemakkelijk mee kunt nemen. Door de draaiknop aan de onderkant van de vibrator kun je de intensiteit aanpassen, zodat je precies krijgt wat je nodig hebt. De mini G-spot vibrator heeft een speciaal ontwerp met een gebogen top, waardoor je direct de gewenste stimulatie krijgt op de juiste plek. Ook is de vibrator afgewerkt met een zacht, gladde structuur waardoor je liefdevol alle gevoelige plekjes kunt strelen. Daarnaast is de vibrator ook waterbestendig, zodat je hem ook in bad of onder de douche kunt gebruiken. Met de mini G-spot vibrator roze ervaar je een waanzinnig hoogtepunt waar je nog jaren van zult genieten. De vibrator is klein en compact, waardoor je hem gemakkelijk kunt verbergen en meenemen. Met de aanpasbare intensiteit biedt hij je precies wat je nodig hebt voor een intens orgasme. Dus als je op zoek bent naar een extra stimulatie, dan is deze mini G-spot vibrator roze de perfecte keuze!

Veelgestelde vragen over Mini G-spot vibrator roze.

Mini G-spot vibrator roze. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:17.80 cm
  • Lengte: 9 cm

Mini G-spot vibrator roze. is gemaakt van Plastic en is Roze van kleur.

Mini G-spot vibrator roze. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van Mini G-spot vibrator roze. is 8 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Man + Man | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Mini G-spot vibrator roze. is watervast: Nee

Bekijk ook andere sexspeeltjes