1. top-10
  2. Kiotos Cox Dildo met zuignap die echt aanvoelt 22,5 x 5 cm Beige.

Kiotos Cox Dildo met zuignap die echt aanvoelt 22,5 x 5 cm Beige.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Kiotos Cox Dildo met zuignap die echt aanvoelt 22,5 x 5 cm Beige. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Kiotos Cox Dildo met zuignap die echt aanvoelt 22,5 x 5 cm Beige. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Kiotos Cox Dildo met zuignap die echt aanvoelt 22,5 x 5 cm Beige.

Kleur

Blank

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

15 cm

Materiaal

Synthetisch rubber

Afmetingen

Breedte:

Lengte: 22.50 cm

Plezier voor

Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Kiotos Cox Dildo met zuignap die echt aanvoelt 22,5 x 5 cm Beige.

De Kiotos Cox Dildo met zuignap die echt aanvoelt 22,5 x 5 cm Beige is de perfecte optie voor iedereen die op zoek is naar een realistische ervaring. De dildo is gemaakt van medisch siliconen dat een perfecte combinatie biedt van verfijning en stevigheid. De zuignap zorgt ervoor dat je hem makkelijk kunt bevestigen op een vlakke ondergrond, waardoor je de ultieme controle hebt over de stand van de dildo. Om het realistische gevoel te accentueren, heeft de Kiotos Cox Dildo aders, ballen en een geribbelde structuur aan de basis. Bovendien is de dildo voorzien van een speciale coating voor een extra echt huid / vleesgevoel. De kleur beige is perfect voor wie op zoek is naar een dildo die zo dicht mogelijk bij de menselijke huid komt. Met zijn 22,5 cm lengte en 5 cm diameter wordt er met de Kiotos Cox Dildo van een intense orgasme-ervaring gegarandeerd.

Veelgestelde vragen over Kiotos Cox Dildo met zuignap die echt aanvoelt 22,5 x 5 cm Beige.

Kiotos Cox Dildo met zuignap die echt aanvoelt 22,5 x 5 cm Beige. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:
  • Lengte: 22.50 cm

Kiotos Cox Dildo met zuignap die echt aanvoelt 22,5 x 5 cm Beige. is gemaakt van Synthetisch rubber en is Blank van kleur.

Kiotos Cox Dildo met zuignap die echt aanvoelt 22,5 x 5 cm Beige. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Kiotos Cox Dildo met zuignap die echt aanvoelt 22,5 x 5 cm Beige. is 15 cm. Het is geschikt voor Vrouw.

Kiotos Cox Dildo met zuignap die echt aanvoelt 22,5 x 5 cm Beige. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes