1. top-10
  2. EasyToys Mad Rabbit Vibrator Sex Toys voor Vrouwen G-spot en Clitoris Stimulatie Roze.

EasyToys Mad Rabbit Vibrator Sex Toys voor Vrouwen G-spot en Clitoris Stimulatie Roze.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over EasyToys Mad Rabbit Vibrator Sex Toys voor Vrouwen G-spot en Clitoris Stimulatie Roze. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met EasyToys Mad Rabbit Vibrator Sex Toys voor Vrouwen G-spot en Clitoris Stimulatie Roze. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties EasyToys Mad Rabbit Vibrator Sex Toys voor Vrouwen G-spot en Clitoris Stimulatie Roze.

Kleur

Roze

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

10 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:20.80 cm

Lengte: 0 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van EasyToys Mad Rabbit Vibrator Sex Toys voor Vrouwen G-spot en Clitoris Stimulatie Roze.

De EasyToys Mad Rabbit Vibrator Sex Toys voor Vrouwen G-spot en Clitoris Stimulatie Roze is een modern speeltje dat grenzeloos genot belooft. Dit speeltje is gemaakt van siliconen voor een zachte en comfortabele ervaring. Het heeft een gebogen top die perfect is om je G-spot te stimuleren, en een flexibele clitorisstimulator die je een geweldig gevoel geeft. Bovendien heb je de beschikking over 3 snelheden en 7 vibratiestanden, waardoor je verschillende manieren van genot kunt verkennen. Klaar om een onvergetelijke ervaring te beleven? Dan is deze vibrator precies wat je zoekt! Deze vibrator is ook voorzien van een leuk en innovatief design. De oortjes zorgen voor extra stimulatie in de vorm van lekkere trillingen en vibrerende sensaties. De EasyToys Mad Rabbit Vibrator Sex Toy is een echte must-have voor iedereen die op zoek is naar meer plezier en een nieuw explosief orgasme. Kies de vibratie die bij je past, en laat je meevoeren naar een wereld vol ongekende genot!

Veelgestelde vragen over EasyToys Mad Rabbit Vibrator Sex Toys voor Vrouwen G-spot en Clitoris Stimulatie Roze.

EasyToys Mad Rabbit Vibrator Sex Toys voor Vrouwen G-spot en Clitoris Stimulatie Roze. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:20.80 cm
  • Lengte: 0 cm

EasyToys Mad Rabbit Vibrator Sex Toys voor Vrouwen G-spot en Clitoris Stimulatie Roze. is gemaakt van Siliconen en is Roze van kleur.

EasyToys Mad Rabbit Vibrator Sex Toys voor Vrouwen G-spot en Clitoris Stimulatie Roze. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van EasyToys Mad Rabbit Vibrator Sex Toys voor Vrouwen G-spot en Clitoris Stimulatie Roze. is 10 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

EasyToys Mad Rabbit Vibrator Sex Toys voor Vrouwen G-spot en Clitoris Stimulatie Roze. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes