1. top-10
  2. LateX Latex String met Voorbind Dildo en Interne Vaginale Dildo voor Dubbel Genot Strap on One Size.

LateX Latex String met Voorbind Dildo en Interne Vaginale Dildo voor Dubbel Genot Strap on One Size.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over LateX Latex String met Voorbind Dildo en Interne Vaginale Dildo voor Dubbel Genot Strap on One Size. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met LateX Latex String met Voorbind Dildo en Interne Vaginale Dildo voor Dubbel Genot Strap on One Size. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties LateX Latex String met Voorbind Dildo en Interne Vaginale Dildo voor Dubbel Genot Strap on One Size.

Kleur

Zwart

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

12 cm

Materiaal

Latex

Afmetingen

Breedte:

Lengte: 16 cm

Plezier voor

Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van LateX Latex String met Voorbind Dildo en Interne Vaginale Dildo voor Dubbel Genot Strap on One Size.

Deze LateX Latex String met Voorbind Dildo en Interne Vaginale Dildo is ideaal voor dubbel genot. Deze LateX string is gemaakt van rekbare latex, waardoor deze mooi aansluit op je heupen en billen. De string is voorzien van twee dildo's, een externe voorbinddildo en een interne vaginale dildo. Beide dildo's hebben een geribbelde schacht en een eikel. Doordat de dildo's direct bevestigd zijn aan de slip, zitten ze altijd stevig. De LateX Latex String met Voorbind Dildo en Interne Vaginale Dildo is perfect voor spannende en avontuurlijke ontdekkingsreizen. Aan de voorzijde zit een voorbinddildo die je partner kan dragen. Aan de achterzijde zit een vaginale dildo voor jou. De dildo's hebben een zachte en geribbelde buitenkant waardoor je elke beweging van je partner kunt voelen. Zo kan je samen genieten van dubbel genot. De slip past perfect door de rekbare latex en is verkrijgbaar in één maat. Laat je verleiden door deze LateX string!

Veelgestelde vragen over LateX Latex String met Voorbind Dildo en Interne Vaginale Dildo voor Dubbel Genot Strap on One Size.

LateX Latex String met Voorbind Dildo en Interne Vaginale Dildo voor Dubbel Genot Strap on One Size. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:
  • Lengte: 16 cm

LateX Latex String met Voorbind Dildo en Interne Vaginale Dildo voor Dubbel Genot Strap on One Size. is gemaakt van Latex en is Zwart van kleur.

LateX Latex String met Voorbind Dildo en Interne Vaginale Dildo voor Dubbel Genot Strap on One Size. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van LateX Latex String met Voorbind Dildo en Interne Vaginale Dildo voor Dubbel Genot Strap on One Size. is 12 cm. Het is geschikt voor Vrouw.

LateX Latex String met Voorbind Dildo en Interne Vaginale Dildo voor Dubbel Genot Strap on One Size. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes