1. top-10
  2. EasyToys Vibrerend Ei Sex Toys voor Vrouwen Vibrator voor Vrouwen met Afstandbediening Geniet Alleen of Samen met je.

EasyToys Vibrerend Ei Sex Toys voor Vrouwen Vibrator voor Vrouwen met Afstandbediening Geniet Alleen of Samen met je.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over EasyToys Vibrerend Ei Sex Toys voor Vrouwen Vibrator voor Vrouwen met Afstandbediening Geniet Alleen of Samen met je. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met EasyToys Vibrerend Ei Sex Toys voor Vrouwen Vibrator voor Vrouwen met Afstandbediening Geniet Alleen of Samen met je. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties EasyToys Vibrerend Ei Sex Toys voor Vrouwen Vibrator voor Vrouwen met Afstandbediening Geniet Alleen of Samen met je.

Kleur

Zwart

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

60 cm

Materiaal

Plastic

Afmetingen

Breedte:3.50 cm

Lengte: 7 cm

Plezier voor

Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van EasyToys Vibrerend Ei Sex Toys voor Vrouwen Vibrator voor Vrouwen met Afstandbediening Geniet Alleen of Samen met je.

Dit vibrerende ei uit de EasyToys Mini Vibe Collection is een perfecte manier om je seksleven op te vrolijken. Het zwarte ei heeft een zijdezachte coating en bevat een afstandsbediening met tien verschillende vibratiestanden. Waar je ook bent, met de afstandsbediening kun je de vibraties tot wel twintig meter afstand bedienen. Het is perfect voor voorspel, maar ook als je samen een intiem avontuur wil beleven. Met het vibrerende ei uit de EasyToys Mini Vibe Collection kun je ook genieten in het water. Plaag haar met de verschillende vibratiestanden en breng haar naar een totaal nieuw niveau van genot. Het ei is volledig waterdicht, dus je kunt er samen van genieten in de badkamer of in het zwembad. Met de afstandsbediening in je hand voel jij je de baas en heb je alle controle in je handen. Geniet alleen of samen van dit EasyToys vibrerende ei.

Veelgestelde vragen over EasyToys Vibrerend Ei Sex Toys voor Vrouwen Vibrator voor Vrouwen met Afstandbediening Geniet Alleen of Samen met je.

EasyToys Vibrerend Ei Sex Toys voor Vrouwen Vibrator voor Vrouwen met Afstandbediening Geniet Alleen of Samen met je. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:3.50 cm
  • Lengte: 7 cm

EasyToys Vibrerend Ei Sex Toys voor Vrouwen Vibrator voor Vrouwen met Afstandbediening Geniet Alleen of Samen met je. is gemaakt van Plastic en is Zwart van kleur.

EasyToys Vibrerend Ei Sex Toys voor Vrouwen Vibrator voor Vrouwen met Afstandbediening Geniet Alleen of Samen met je. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van EasyToys Vibrerend Ei Sex Toys voor Vrouwen Vibrator voor Vrouwen met Afstandbediening Geniet Alleen of Samen met je. is 60 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

EasyToys Vibrerend Ei Sex Toys voor Vrouwen Vibrator voor Vrouwen met Afstandbediening Geniet Alleen of Samen met je. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes