1. top-10
  2. EasyToys Lily Vibrator Sex Toys voor Vrouwen 10 Verschillende Vibratiestanden Met 2 Motoren Roze.

EasyToys Lily Vibrator Sex Toys voor Vrouwen 10 Verschillende Vibratiestanden Met 2 Motoren Roze.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over EasyToys Lily Vibrator Sex Toys voor Vrouwen 10 Verschillende Vibratiestanden Met 2 Motoren Roze. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met EasyToys Lily Vibrator Sex Toys voor Vrouwen 10 Verschillende Vibratiestanden Met 2 Motoren Roze. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties EasyToys Lily Vibrator Sex Toys voor Vrouwen 10 Verschillende Vibratiestanden Met 2 Motoren Roze.

Kleur

Roze

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

9 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:3.60 cm

Lengte: 20 cm

Plezier voor

Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van EasyToys Lily Vibrator Sex Toys voor Vrouwen 10 Verschillende Vibratiestanden Met 2 Motoren Roze.

De EasyToys Lily Vibrator Sex Toys voor Vrouwen is een van de meest stijlvolle vibrators die je je kunt voorstellen. Met een neutraal, vrouwelijk ontwerp, is deze toy perfect voor iedereen die net begint met sex toys. Met 10 verschillende vibratie standen - aangedreven door twee motoren - kun je eindeloos experimenteren en ervaren wat er allemaal mogelijk is. De vibrator heeft een mooie, roze kleur en is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor je jarenlang plezier kunt hebben. De Lily vibrator is een eenvoudige, gebruiksvriendelijke toy die je seksuele ontdekkingsreis omarmt en je de mogelijkheid biedt om nieuwe en opwindende ervaringen op te doen. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden die de Lily vibrator je biedt.

Veelgestelde vragen over EasyToys Lily Vibrator Sex Toys voor Vrouwen 10 Verschillende Vibratiestanden Met 2 Motoren Roze.

EasyToys Lily Vibrator Sex Toys voor Vrouwen 10 Verschillende Vibratiestanden Met 2 Motoren Roze. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:3.60 cm
  • Lengte: 20 cm

EasyToys Lily Vibrator Sex Toys voor Vrouwen 10 Verschillende Vibratiestanden Met 2 Motoren Roze. is gemaakt van Siliconen en is Roze van kleur.

EasyToys Lily Vibrator Sex Toys voor Vrouwen 10 Verschillende Vibratiestanden Met 2 Motoren Roze. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van EasyToys Lily Vibrator Sex Toys voor Vrouwen 10 Verschillende Vibratiestanden Met 2 Motoren Roze. is 9 cm. Het is geschikt voor Vrouw.

EasyToys Lily Vibrator Sex Toys voor Vrouwen 10 Verschillende Vibratiestanden Met 2 Motoren Roze. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes