1. top-10
  2. Dildo-Flexible Double Dong Beige.

Dildo-Flexible Double Dong Beige.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Dildo-Flexible Double Dong Beige. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Dildo-Flexible Double Dong Beige. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Dildo-Flexible Double Dong Beige.

Kleur

Beige

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

25 cm

Materiaal

ABS

Afmetingen

Breedte:5 cm

Lengte: 30 cm

Plezier voor

Vrouw + Vrouw | Man + Man | Man | Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Dildo-Flexible Double Dong Beige.

De Dildo-Flexible Double Dong Beige is een uniek product dat speciaal is ontworpen voor een leuke ervaring. Het heeft een realistisch ontwerp met authentieke penis hoofd ontwerpen en ader texturen. De dubbele dildo's zijn gemaakt van een super flexibel materiaal, waardoor je zowel een solo als paar spel kunt spelen. Deze dubbel dong is ideaal voor verhoogde stimulatie als je het gebruikt met een op water gebaseerde gel. De lengte van deze dubbel dildo is 33,5 cm en de diameter is 3,6 cm. Met de Dildo-Flexible Double Dong Beige, kun je zowel solo als paar spelen. Het is gemaakt van een super flexibel materiaal dat je een realistisch gevoel geeft. Het heeft authentieke penis hoofd ontwerpen en ader texturen die je een echte sensatie geven. Bovendien kun je de stimulatie verhogen door gebruik te maken van een op water gebaseerde gel. Deze dubbel dong is 33,5 cm lang en heeft een diameter van 3,6 cm. Kom en ervaar de realistische sensatie van de Dildo-Flexible Double Dong Beige. Deze dubbele dildo is gemaakt van een super flexibel materiaal met authentieke penis hoofd ontwerpen en ader texture.

Veelgestelde vragen over Dildo-Flexible Double Dong Beige.

Dildo-Flexible Double Dong Beige. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:5 cm
  • Lengte: 30 cm

Dildo-Flexible Double Dong Beige. is gemaakt van ABS en is Beige van kleur.

Dildo-Flexible Double Dong Beige. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Dildo-Flexible Double Dong Beige. is 25 cm. Het is geschikt voor Vrouw + Vrouw | Man + Man | Man | Vrouw.

Dildo-Flexible Double Dong Beige. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes