1. top-10
  2. MaxxJoy Tarzan Vibrator voor vrouwen Bunny met 10 vibratiestanden Ideaal als eerste vibrator Roze.

MaxxJoy Tarzan Vibrator voor vrouwen Bunny met 10 vibratiestanden Ideaal als eerste vibrator Roze.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over MaxxJoy Tarzan Vibrator voor vrouwen Bunny met 10 vibratiestanden Ideaal als eerste vibrator Roze. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met MaxxJoy Tarzan Vibrator voor vrouwen Bunny met 10 vibratiestanden Ideaal als eerste vibrator Roze. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties MaxxJoy Tarzan Vibrator voor vrouwen Bunny met 10 vibratiestanden Ideaal als eerste vibrator Roze.

Kleur

roos

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

19 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:4.40 cm

Lengte: 21 cm

Plezier voor

Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van MaxxJoy Tarzan Vibrator voor vrouwen Bunny met 10 vibratiestanden Ideaal als eerste vibrator Roze.

De MaxxJoy Tarzan Vibrator voor vrouwen Bunny heeft een mooi, zacht roze uiterlijk. Het handvat is gemaakt van ABS plastic, waardoor het speelgoed stevig in de hand ligt en gemakkelijk te bedienen is. Het is een krachtige vibrator met een stille motor, die je heerlijk kunt gebruiken als je alleen bent of samen met je partner. De MaxxJoy Tarzan Vibrator voor vrouwen Bunny is perfect als eerste vibrator. Hij is klein, gemakkelijk te bedienen en heeft een zachte, gladde structuur, die je niet alleen een leuke stimulatie geeft, maar ook voor comfort zorgt. Geniet van heerlijke sensaties in je meest intieme plekjes en verken je verlangens met deze all-in-one vibrator.

Veelgestelde vragen over MaxxJoy Tarzan Vibrator voor vrouwen Bunny met 10 vibratiestanden Ideaal als eerste vibrator Roze.

MaxxJoy Tarzan Vibrator voor vrouwen Bunny met 10 vibratiestanden Ideaal als eerste vibrator Roze. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:4.40 cm
  • Lengte: 21 cm

MaxxJoy Tarzan Vibrator voor vrouwen Bunny met 10 vibratiestanden Ideaal als eerste vibrator Roze. is gemaakt van Siliconen en is roos van kleur.

MaxxJoy Tarzan Vibrator voor vrouwen Bunny met 10 vibratiestanden Ideaal als eerste vibrator Roze. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van MaxxJoy Tarzan Vibrator voor vrouwen Bunny met 10 vibratiestanden Ideaal als eerste vibrator Roze. is 19 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

MaxxJoy Tarzan Vibrator voor vrouwen Bunny met 10 vibratiestanden Ideaal als eerste vibrator Roze. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes