1. top-10
  2. TipsToys Bewegende Dildo Vibrator Draak Dildo's met lichte verwarming.

TipsToys Bewegende Dildo Vibrator Draak Dildo's met lichte verwarming.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over TipsToys Bewegende Dildo Vibrator Draak Dildo's met lichte verwarming. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met TipsToys Bewegende Dildo Vibrator Draak Dildo's met lichte verwarming. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties TipsToys Bewegende Dildo Vibrator Draak Dildo's met lichte verwarming.

Kleur

Huids

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

16 cm

Materiaal

Siliconen, ABS

Afmetingen

Breedte:5 cm

Lengte: 21 cm

Plezier voor

Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van TipsToys Bewegende Dildo Vibrator Draak Dildo's met lichte verwarming.

De TipsToys Bewegende Dildo Vibrator Draak is een revolutionaire seksspeeltje dat voorziet in de behoeften van veeleisende klanten. Het is gemaakt van premium siliconen, waardoor het er zacht aanvoelt en comfortabel in de hand ligt. Daarnaast heeft het een unieke vorm en is het handig en gemakkelijk te bedienen. De dildo heeft twee vibrerende motoren, waarmee je verschillende trillingen kunt afstellen. Daarnaast heeft het een ingebouwd verwarmingssysteem, waardoor het seksspeeltje nog realistischer aanvoelt. Deze TipsToys Bewegende Dildo Vibrator Draak heeft een realistische drakenkop aan de bovenkant, wat hem een unieke en leuke uitstraling geeft. Met zijn lichte gewicht en kleine formaat is hij gemakkelijk te vervoeren en op te bergen. De dildo wordt geleverd inclusief een USB-oplaadkabel, zodat je deze altijd kunt opladen. Met de verschillende vibrerende patronen en de ingebouwde verwarming, is dit een seksspeeltje dat elke seksuele ervaring unieker en intenser maakt.

Veelgestelde vragen over TipsToys Bewegende Dildo Vibrator Draak Dildo's met lichte verwarming.

TipsToys Bewegende Dildo Vibrator Draak Dildo's met lichte verwarming. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:5 cm
  • Lengte: 21 cm

TipsToys Bewegende Dildo Vibrator Draak Dildo's met lichte verwarming. is gemaakt van Siliconen, ABS en is Huids van kleur.

TipsToys Bewegende Dildo Vibrator Draak Dildo's met lichte verwarming. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van TipsToys Bewegende Dildo Vibrator Draak Dildo's met lichte verwarming. is 16 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

TipsToys Bewegende Dildo Vibrator Draak Dildo's met lichte verwarming. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes