1. top-10
  2. Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator met Vibies Glijmiddel Actiepakket.

Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator met Vibies Glijmiddel Actiepakket.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator met Vibies Glijmiddel Actiepakket. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator met Vibies Glijmiddel Actiepakket. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator met Vibies Glijmiddel Actiepakket.

Kleur

Zwart/vibies glijmiddel

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

0 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:5 cm

Lengte: 20 cm

Plezier voor

Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator met Vibies Glijmiddel Actiepakket.

De Satisfyer Pro 2 gen 3 is een revolutionaire vibrator met luchtdruk technologie die je een unieke tintelende sensatie geeft. Het apparaat heeft een subtiele, maar krachtige, luchtdruk technologie die ervoor zorgt dat je heerlijk kunt genieten van een voorspelbare sensatie. Bovendien maakt de vibrator gebruik van vibies glijmiddel waardoor je een heerlijk en zacht gevoel ervaart wanneer je de vibrator gebruikt. Naast de Satisfyer Pro 2 gen 3 krijg je ook een tube Vibies glijmiddel voor de beste ervaring. Het glijmiddel heeft het beste van twee werelden en biedt je een optimale hydratatie en een langdurige glijmiddelbasis die ervoor zorgt dat je een optimale sensatie krijgt. De Vibies glijmiddel is ook verrijkt met vitamine E en aloë vera waardoor je een fris en verzorgd gevoel krijgt. De Satisfyer Pro 2 gen 3 is daarom een perfecte verwenbundel waarmee je direct aan de slag kunt!

Veelgestelde vragen over Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator met Vibies Glijmiddel Actiepakket.

Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator met Vibies Glijmiddel Actiepakket. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:5 cm
  • Lengte: 20 cm

Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator met Vibies Glijmiddel Actiepakket. is gemaakt van Siliconen en is Zwart/vibies glijmiddel van kleur.

Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator met Vibies Glijmiddel Actiepakket. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator met Vibies Glijmiddel Actiepakket. is 0 cm. Het is geschikt voor Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator met Vibies Glijmiddel Actiepakket. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes