1. top-10
  2. TipsToys Vibrators Vibrerende Tong Roos SexToys Vrouwen Clitoris Stimulator.

TipsToys Vibrators Vibrerende Tong Roos SexToys Vrouwen Clitoris Stimulator.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over TipsToys Vibrators Vibrerende Tong Roos SexToys Vrouwen Clitoris Stimulator. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met TipsToys Vibrators Vibrerende Tong Roos SexToys Vrouwen Clitoris Stimulator. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties TipsToys Vibrators Vibrerende Tong Roos SexToys Vrouwen Clitoris Stimulator.

Kleur

Paars tong

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

10 cm

Materiaal

ABS

Afmetingen

Breedte:3 cm

Lengte: 30 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van TipsToys Vibrators Vibrerende Tong Roos SexToys Vrouwen Clitoris Stimulator.

De vibrator heeft een leuke en stijlvolle vorm en is gemaakt van hoogwaardig silicone. Het is licht, veilig en comfortabel in gebruik. De vibrator is voorzien van 10 verschillende vibratie-modi. Het is ook waterdicht, dus je kunt het gebruiken in bad of onder de douche. Met deze vibrator kun je je clitoris stimuleren en je verwennen met een heerlijk gevoel. Het is een perfect seksspeeltje voor alleenstaanden. De vibrator heeft een stille motor, zodat je rustig kunt genieten van je moment. De vibrator is ook eenvoudig te bedienen. Je kunt het gemakkelijk aan- en uitzetten en de vibratie-instellingen aanpassen met de knop. De vibrator is ook gemakkelijk op te bergen. Je kunt de vibrator veilig opbergen in de meegeleverde luxe stoffen zak, zodat je je seksspeeltje altijd bij de hand heb. TipsToys brengt je deze Vibrerende Tong Roos vibrator voor vrouwen. De vibrator heeft een comfortabele vorm en is gemaakt van hoogwaardige materialen. Het heeft 10 verschillende vibratie-modi en is ook waterdicht. Geniet van een subtiel, stil genot en verwen jezelf met deze vibrator. De vibrator.

Veelgestelde vragen over TipsToys Vibrators Vibrerende Tong Roos SexToys Vrouwen Clitoris Stimulator.

TipsToys Vibrators Vibrerende Tong Roos SexToys Vrouwen Clitoris Stimulator. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:3 cm
  • Lengte: 30 cm

TipsToys Vibrators Vibrerende Tong Roos SexToys Vrouwen Clitoris Stimulator. is gemaakt van ABS en is Paars tong van kleur.

TipsToys Vibrators Vibrerende Tong Roos SexToys Vrouwen Clitoris Stimulator. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van TipsToys Vibrators Vibrerende Tong Roos SexToys Vrouwen Clitoris Stimulator. is 10 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

TipsToys Vibrators Vibrerende Tong Roos SexToys Vrouwen Clitoris Stimulator. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes