1. top-10
  2. Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Light.

Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Light.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Light. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Light. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Light.

Kleur

Light Pink

Geslacht

Unisex

Inbrenglengte

Materiaal

Siliconen | ABS

Afmetingen

Breedte:3.9 cm

Lengte: 9.6 cm

Plezier voor

Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw | Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Light.

De EVA® Pulse Koppel Vibrator biedt je een verbluffende ervaring met een ongeëvenaarde sensatie. De vibrator heeft 7 verschillende vibratiestanden en is voorzien van een afstandsbediening. Je kunt de vibrator ook draadloos bedienen met je smartphone, zodat je jouw partner op afstand kunt verwennen. Dankzij de speciale G-spot en clitoris stimulator heb je nog nooit zo'n intens genot gevoeld. De EVA® Pulse is gemaakt van lichte, zachte materialen met een subtiele glans. De vibrator is ontworpen om comfortabel en vrij te bewegen zodat je optimaal van je ervaring kunt genieten. Met de ingebouwde LED-verlichting kun je de vibrator ook in het donker gebruiken. Dankzij het zachte, ergonomische ontwerp is de vibrator makkelijk schoon te maken. Met de EVA® Pulse Vibrator kun je genieten van een heerlijke erotische ervaring met je partner. Geniet samen van een onvergetelijke avond met eindeloze mogelijkheden.

Veelgestelde vragen over Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Light.

Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Light. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:3.9 cm
  • Lengte: 9.6 cm

Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Light. is gemaakt van Siliconen | ABS en is Light Pink van kleur.

Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Light. is geschikt voor Unisex.

De inbrenglengte van Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Light. is . Het is geschikt voor Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw | Vrouw.

Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Light. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes