1. top-10
  2. allroundgoods-Vibrator-G-spot stimulator-Discreet-Vibarators voor Vrouwen-Erotiek Sex Toys voor koppels-Dildo-Pink.

allroundgoods-Vibrator-G-spot stimulator-Discreet-Vibarators voor Vrouwen-Erotiek Sex Toys voor koppels-Dildo-Pink.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over allroundgoods-Vibrator-G-spot stimulator-Discreet-Vibarators voor Vrouwen-Erotiek Sex Toys voor koppels-Dildo-Pink. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met allroundgoods-Vibrator-G-spot stimulator-Discreet-Vibarators voor Vrouwen-Erotiek Sex Toys voor koppels-Dildo-Pink. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties allroundgoods-Vibrator-G-spot stimulator-Discreet-Vibarators voor Vrouwen-Erotiek Sex Toys voor koppels-Dildo-Pink.

Kleur

Roze

Geslacht

Meisjes

Inbrenglengte

22 cm

Materiaal

ABS

Afmetingen

Breedte:10.40 cm

Lengte: 15 cm

Plezier voor

Vrouw | Vrouw + Vrouw | Man + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van allroundgoods-Vibrator-G-spot stimulator-Discreet-Vibarators voor Vrouwen-Erotiek Sex Toys voor koppels-Dildo-Pink.

De AllRoundGoods Vibrator is de perfecte vibrator voor vrouwen die op zoek zijn naar een opwindende ervaring. Met zijn subtiele en luxueuze uitstraling is de vibrator ideaal voor discreet gebruik, zodat je kan genieten van een intieme ervaring zonder enige beperking. De vibrator is gemaakt van hoogwaardig ABS-materiaal, dat zorgt voor een soepele en comfortabele aanraking. De vibrator is voorzien van een mooie roze kleur, wat een extra stukje glamour en elegantie toevoegt. De vibrator heeft ook een verstelbare krachtfunctie, zodat je de intensiteit kunt aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren. Daarnaast heeft de vibrator een stille motor, zodat je discreet kunt genieten zonder storend lawaai. Dankzij de waterdichte afwerking is het ook mogelijk om de vibrator mee te nemen onder de douche of in bad. Vergeet niet om de vibrator na gebruik te reinigen met een milde zeep voor optimale hygiëne.

Veelgestelde vragen over allroundgoods-Vibrator-G-spot stimulator-Discreet-Vibarators voor Vrouwen-Erotiek Sex Toys voor koppels-Dildo-Pink.

allroundgoods-Vibrator-G-spot stimulator-Discreet-Vibarators voor Vrouwen-Erotiek Sex Toys voor koppels-Dildo-Pink. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:10.40 cm
  • Lengte: 15 cm

allroundgoods-Vibrator-G-spot stimulator-Discreet-Vibarators voor Vrouwen-Erotiek Sex Toys voor koppels-Dildo-Pink. is gemaakt van ABS en is Roze van kleur.

allroundgoods-Vibrator-G-spot stimulator-Discreet-Vibarators voor Vrouwen-Erotiek Sex Toys voor koppels-Dildo-Pink. is geschikt voor Meisjes.

De inbrenglengte van allroundgoods-Vibrator-G-spot stimulator-Discreet-Vibarators voor Vrouwen-Erotiek Sex Toys voor koppels-Dildo-Pink. is 22 cm. Het is geschikt voor Vrouw | Vrouw + Vrouw | Man + Vrouw.

allroundgoods-Vibrator-G-spot stimulator-Discreet-Vibarators voor Vrouwen-Erotiek Sex Toys voor koppels-Dildo-Pink. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes