1. top-10
  2. PureVibe® SoftSwirl Unieke Clitoris Massager en Stimulator Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet.

PureVibe® SoftSwirl Unieke Clitoris Massager en Stimulator Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over PureVibe® SoftSwirl Unieke Clitoris Massager en Stimulator Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met PureVibe® SoftSwirl Unieke Clitoris Massager en Stimulator Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties PureVibe® SoftSwirl Unieke Clitoris Massager en Stimulator Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet.

Kleur

Rose Red

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

Materiaal

ABS | Siliconen

Afmetingen

Breedte:6.2 cm

Lengte: 14.5 cm

Plezier voor

Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van PureVibe® SoftSwirl Unieke Clitoris Massager en Stimulator Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet.

De SoftSwirl is een krachtige vibrator die je clitoris kan masseren en stimuleren. Het unieke design is speciaal ontworpen om te voldoen aan al je seksuele behoeften. De vibrator heeft 12 verschillende vibratie patronen en intensiteiten, waardoor je de perfecte combinatie van vibratie en intensiteit kunt vinden om je hoogtepunt te bereiken. De SoftSwirl is gemaakt van hoogwaardig, medisch goedgekeurd, body-safe siliconen dat zacht en comfortabel aanvoelt op je huid. Het is gemakkelijk te bedienen met de drukknoppen op de basis. Bovendien is de vibrator ook erg stil, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over onaangename geluiden. De SoftSwirl van PureVibe is een uitstekende keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een discrete, krachtige vibrator die ze kunnen gebruiken om een ​​ongelooflijke clitorale stimulatie te ervaren. Ervaar de ultieme verwennerij tijdens het voorspel, alleen of met je partner. Probeer de SoftSwirl en ervaar seksueel genot zoals nooit tevoren!

Veelgestelde vragen over PureVibe® SoftSwirl Unieke Clitoris Massager en Stimulator Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet.

PureVibe® SoftSwirl Unieke Clitoris Massager en Stimulator Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:6.2 cm
  • Lengte: 14.5 cm

PureVibe® SoftSwirl Unieke Clitoris Massager en Stimulator Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet. is gemaakt van ABS | Siliconen en is Rose Red van kleur.

PureVibe® SoftSwirl Unieke Clitoris Massager en Stimulator Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van PureVibe® SoftSwirl Unieke Clitoris Massager en Stimulator Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet. is . Het is geschikt voor Vrouw | Vrouw + Vrouw.

PureVibe® SoftSwirl Unieke Clitoris Massager en Stimulator Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes