1. top-10
  2. Realistische dildo met balzak en stevige zuignap ook voor anaal gebruik 20 cm dildo met zuignap.

Realistische dildo met balzak en stevige zuignap ook voor anaal gebruik 20 cm dildo met zuignap.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Realistische dildo met balzak en stevige zuignap ook voor anaal gebruik 20 cm dildo met zuignap. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Realistische dildo met balzak en stevige zuignap ook voor anaal gebruik 20 cm dildo met zuignap. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Realistische dildo met balzak en stevige zuignap ook voor anaal gebruik 20 cm dildo met zuignap.

Kleur

Beige

Geslacht

Unisex

Inbrenglengte

18 cm

Materiaal

Elastomeer, Synthetisch rubber

Afmetingen

Breedte:4 cm

Lengte: 20 cm

Plezier voor

Man + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Realistische dildo met balzak en stevige zuignap ook voor anaal gebruik 20 cm dildo met zuignap.

Deze dildo is 20 cm lang en heeft een zuignap, zodat je deze op elk glad oppervlak kunt bevestigen. Dankzij de stevige zuignap kun je deze dildo op elke vlakke ondergrond bevestigen, waardoor je nog meer variëren kan met je positie. De dildo heeft een volheid en structuur die net zo echt aanvoelt als een echte penis. Ze heeft een levensechte balzak en is zeer geschikt voor anale stimulatie. Deze dildo is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat hypoallergeen, phthalate-vrij en veilig in gebruik is. Deze dildo is makkelijk schoon te maken met warm water en een milde zeep. Ook is hij gemakkelijk te vervoeren in een discreet opbergzakje, waardoor je hem mee kunt nemen waar je ook bent. Geniet van een levensechte ervaring met deze luxe realistische dildo met balzak en stevige zuignap.

Veelgestelde vragen over Realistische dildo met balzak en stevige zuignap ook voor anaal gebruik 20 cm dildo met zuignap.

Realistische dildo met balzak en stevige zuignap ook voor anaal gebruik 20 cm dildo met zuignap. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:4 cm
  • Lengte: 20 cm

Realistische dildo met balzak en stevige zuignap ook voor anaal gebruik 20 cm dildo met zuignap. is gemaakt van Elastomeer, Synthetisch rubber en is Beige van kleur.

Realistische dildo met balzak en stevige zuignap ook voor anaal gebruik 20 cm dildo met zuignap. is geschikt voor Unisex.

De inbrenglengte van Realistische dildo met balzak en stevige zuignap ook voor anaal gebruik 20 cm dildo met zuignap. is 18 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw.

Realistische dildo met balzak en stevige zuignap ook voor anaal gebruik 20 cm dildo met zuignap. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes