1. top-10
  2. Lipstick Vibrator I Mini Vibrator I Lippenstift Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Roze.

Lipstick Vibrator I Mini Vibrator I Lippenstift Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Roze.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Lipstick Vibrator I Mini Vibrator I Lippenstift Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Roze. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Lipstick Vibrator I Mini Vibrator I Lippenstift Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Roze. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Lipstick Vibrator I Mini Vibrator I Lippenstift Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Roze.

Kleur

Roze

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:

Lengte:

Plezier voor

Watervast

Nee

Omschrijving van Lipstick Vibrator I Mini Vibrator I Lippenstift Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Roze.

Met de Lipstick Vibrator kunt u volledig controle uitoefenen op uw genot. Dankzij zijn unieke vorm is hij perfect geoptimaliseerd voor gebruik op de clitoris en G-spot. De vibrator is vervaardigd uit hoogwaardig ABS-materiaal en is volledig waterdicht, waardoor hij makkelijk schoon te houden is. Hij beschikt over een zachte siliconen coating en is licht van gewicht. De Lipstick Vibrator heeft 10 vibratie-instellingen die door middel van een knopje te bedienen zijn. U kunt kiezen uit verschillende vibratiepatronen om de juiste stimulatie te bereiken. Laat het genot eindeloos stijgen en ervaar de ultieme climax. De Lipstick Vibrator is verkrijgbaar in een mooie roze kleur en is perfect voor vrouwen die op zoek zijn naar een krachtige, discrete en draagbare vibrator.

Veelgestelde vragen over Lipstick Vibrator I Mini Vibrator I Lippenstift Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Roze.

Lipstick Vibrator I Mini Vibrator I Lippenstift Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Roze. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:
  • Lengte:

Lipstick Vibrator I Mini Vibrator I Lippenstift Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Roze. is gemaakt van Siliconen en is Roze van kleur.

Lipstick Vibrator I Mini Vibrator I Lippenstift Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Roze. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van Lipstick Vibrator I Mini Vibrator I Lippenstift Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Roze. is . Het is geschikt voor .

Lipstick Vibrator I Mini Vibrator I Lippenstift Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Roze. is watervast: Nee

Bekijk ook andere sexspeeltjes