1. top-10
  2. All Black Extra lange zwarte dildo 31.5 cm.

All Black Extra lange zwarte dildo 31.5 cm.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over All Black Extra lange zwarte dildo 31.5 cm. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met All Black Extra lange zwarte dildo 31.5 cm. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties All Black Extra lange zwarte dildo 31.5 cm.

Kleur

zwart

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

27 cm

Materiaal

PVC

Afmetingen

Breedte:4 cm

Lengte: 31.50 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van All Black Extra lange zwarte dildo 31.5 cm.

Deze All Black Extra lange zwarte dildo is perfect voor het verkennen van je grenzen. De ribbels op de dildo zorgen voor een extra stimulatie en het soepele materiaal maakt het gemakkelijk om hem in te brengen. Deze dildo heeft een afmeting van 31,5 cm en een diameter van 4 cm, wat betekent dat je veel plezier kunt verwachten. Je kunt hem zowel anaal als vaginaal gebruiken. Om ervoor te zorgen dat je de dildo goed kunt reinigen na gebruik, adviseren wij het gebruik van glijmiddelen gebaseerd op zowel water als silliconen, alsmede Kiotos glijmiddelen en Toycleaner. De dildo is verpakt in een transparante plastic beschermhoes, zodat je deze gemakkelijk kunt vervoeren. Deze hoes is ook handig te gebruiken bij het opbergen van de dildo. Dit speeltje zal je absoluut urenlang plezieren!

Veelgestelde vragen over All Black Extra lange zwarte dildo 31.5 cm.

All Black Extra lange zwarte dildo 31.5 cm. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:4 cm
  • Lengte: 31.50 cm

All Black Extra lange zwarte dildo 31.5 cm. is gemaakt van PVC en is zwart van kleur.

All Black Extra lange zwarte dildo 31.5 cm. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van All Black Extra lange zwarte dildo 31.5 cm. is 27 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Vrouw.

All Black Extra lange zwarte dildo 31.5 cm. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes