1. top-10
  2. PureVibe Magic Pulsing Rabbit Stotende Tarzan Vibrator Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes.

PureVibe Magic Pulsing Rabbit Stotende Tarzan Vibrator Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over PureVibe Magic Pulsing Rabbit Stotende Tarzan Vibrator Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met PureVibe Magic Pulsing Rabbit Stotende Tarzan Vibrator Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties PureVibe Magic Pulsing Rabbit Stotende Tarzan Vibrator Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes.

Kleur

Zwart

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

15 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:3.6 cm

Lengte: 22 cm

Plezier voor

Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw | Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van PureVibe Magic Pulsing Rabbit Stotende Tarzan Vibrator Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes.

De PureVibe Magic Pulsing Rabbit Stotende Tarzan Vibrator is het perfecte speeltje voor de ultieme genot. Gemaakt van siliconen van hoge kwaliteit, garandeert deze vibrator je een comfortabele, veilige en zachte ervaring. De vibrator is waterdicht en heeft twee afzonderlijke motoren, waardoor je de intensiteit van de trillingen kunt aanpassen naar je wensen. De Rabbit-vibrator heeft een gebogen punt voor gerichte G-spot stimulatie en een kleine clitoris stimulator. Je kunt de kracht aanpassen door middel van een draaiknop aan de bovenkant van de vibrator. Je hebt verschillende vibratiepatronen om uit te kiezen, waardoor je een verscheidenheid aan sensaties kunt ervaren. Met deze multifunctionele vibrator kun je genieten van een heerlijke en onvergetelijke ervaring. De Magic Pulsing Rabbit Vibrator van PureVibe is zeker de moeite waard om te proberen. Met haar gebogen punt voor gerichte G-spot stimulatie en een kleine clitoris stimulator, combineert deze vibrator twee van de meest populaire seksspeeltjes. De twee afzonderlijke motoren bieden je de mogelijkheid om de kracht van de trillingen te verhogen of te verlagen naar je wensen. Kies uit e.

Veelgestelde vragen over PureVibe Magic Pulsing Rabbit Stotende Tarzan Vibrator Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes.

PureVibe Magic Pulsing Rabbit Stotende Tarzan Vibrator Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:3.6 cm
  • Lengte: 22 cm

PureVibe Magic Pulsing Rabbit Stotende Tarzan Vibrator Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes. is gemaakt van Siliconen en is Zwart van kleur.

PureVibe Magic Pulsing Rabbit Stotende Tarzan Vibrator Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van PureVibe Magic Pulsing Rabbit Stotende Tarzan Vibrator Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes. is 15 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw | Vrouw.

PureVibe Magic Pulsing Rabbit Stotende Tarzan Vibrator Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes