1. top-10
  2. Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Liquid Air Met App Voordeelpakket.

Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Liquid Air Met App Voordeelpakket.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Liquid Air Met App Voordeelpakket. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Liquid Air Met App Voordeelpakket. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Liquid Air Met App Voordeelpakket.

Kleur

Rood | Wit

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

0 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:5 cm

Lengte: 10 cm

Plezier voor

Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Liquid Air Met App Voordeelpakket.

De Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Liquid Air Met App Voordeelpakket is een revolutionaire vibrator die je de ultieme genot brengt! De Satisfyer Pro 2 geeft je een realistisch gevoel met 11 krachtige luchtdruk-programma's. De luchtdruktechnologie zorgt ervoor dat er luchtbellen worden gecreëerd die tegen je clitoris drukken. Daarnaast heeft de Satisfyer Pro 2 ook een trilfunctie voor extra stimulatie. Met de Satisfyer-app kun je ook nog meer genot ervaren. De app geeft je de mogelijkheid om je eigen vibratiepatronen te creëren of je kunt de vibratiepatronen van anderen uitproberen. De Satisfyer Pro 2 is ook USB-oplaadbaar, zodat je altijd geniet van een ononderbroken genot. Bovendien heeft het een IPX7-waterdichtheid, dus je kunt het gebruiken in bad en onder de douche. Kortom, geniet van een revolutionaire vibrator met het Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Liquid Air Met App Voordeelpakket dat je de ultieme genot brengt! Geniet van 11 krachtige luchtdruk-programma's, trilfuncties, een vibratiepatroon-app en meer. Bovendien krijg je van ons ook nog eens een gratis.

Veelgestelde vragen over Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Liquid Air Met App Voordeelpakket.

Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Liquid Air Met App Voordeelpakket. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:5 cm
  • Lengte: 10 cm

Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Liquid Air Met App Voordeelpakket. is gemaakt van Siliconen en is Rood | Wit van kleur.

Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Liquid Air Met App Voordeelpakket. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Liquid Air Met App Voordeelpakket. is 0 cm. Het is geschikt voor Vrouw.

Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Liquid Air Met App Voordeelpakket. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes