1. top-10
  2. Aneros Helix Syn Trident Series Prostaat Stimulator - Stimuleert 4 Erogene Zones.

Aneros Helix Syn Trident Series Prostaat Stimulator - Stimuleert 4 Erogene Zones.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Aneros Helix Syn Trident Series Prostaat Stimulator - Stimuleert 4 Erogene Zones. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Aneros Helix Syn Trident Series Prostaat Stimulator - Stimuleert 4 Erogene Zones. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Aneros Helix Syn Trident Series Prostaat Stimulator - Stimuleert 4 Erogene Zones.

Kleur

Zwart

Geslacht

Mannen

Inbrenglengte

10.16 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:13.97 cm

Lengte: 10.80 cm

Plezier voor

Man

Watervast

Ja

Omschrijving van Aneros Helix Syn Trident Series Prostaat Stimulator - Stimuleert 4 Erogene Zones.

De Aneros Helix Syn Trident Serie Prostaat Stimulator stimuleert 4 erogene zones. Deze unieke prostaat stimulator is ontworpen voor mannen die hun seksuele beleving willen vergroten. De Prostaat Stimulator is voorzien van een innovatieve Trident-serie technologie die een gerichte stimulatie en versterkte sensaties biedt. Het is gemaakt van een fluweelachtige siliconen touch, zodat u uw avontuur kunt genieten met een luxueuze, comfortabele ervaring. De Helix Syn Trident heeft een ongelooflijke flexibiliteit en is gemakkelijk te passen in een breed scala aan posities. Het is het perfecte hulpmiddel voor mannen die op zoek zijn naar intense sensaties. Met de Helix Syn Trident kunt u de ervaring van mannelijke orgasmen verrijken met het gerichte, handsfree design. De Prostaat Stimulator heeft een krachtig, multifunctioneel ontwerp dat de intensiteit en kracht van je orgasme versterkt. De Helix Syn Trident is een geweldig hulpmiddel dat je seksuele beleving naar een hoger niveau kan tillen.

Veelgestelde vragen over Aneros Helix Syn Trident Series Prostaat Stimulator - Stimuleert 4 Erogene Zones.

Aneros Helix Syn Trident Series Prostaat Stimulator - Stimuleert 4 Erogene Zones. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:13.97 cm
  • Lengte: 10.80 cm

Aneros Helix Syn Trident Series Prostaat Stimulator - Stimuleert 4 Erogene Zones. is gemaakt van Siliconen en is Zwart van kleur.

Aneros Helix Syn Trident Series Prostaat Stimulator - Stimuleert 4 Erogene Zones. is geschikt voor Mannen.

De inbrenglengte van Aneros Helix Syn Trident Series Prostaat Stimulator - Stimuleert 4 Erogene Zones. is 10.16 cm. Het is geschikt voor Man.

Aneros Helix Syn Trident Series Prostaat Stimulator - Stimuleert 4 Erogene Zones. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes