1. top-10
  2. LELO HUGO Prostaatstimulator voor de Man Ocean Blue, op Afstand Bedienbaar Vibrerend Prostaatstimulerend Speeltje voor.

LELO HUGO Prostaatstimulator voor de Man Ocean Blue, op Afstand Bedienbaar Vibrerend Prostaatstimulerend Speeltje voor.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over LELO HUGO Prostaatstimulator voor de Man Ocean Blue, op Afstand Bedienbaar Vibrerend Prostaatstimulerend Speeltje voor. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met LELO HUGO Prostaatstimulator voor de Man Ocean Blue, op Afstand Bedienbaar Vibrerend Prostaatstimulerend Speeltje voor. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties LELO HUGO Prostaatstimulator voor de Man Ocean Blue, op Afstand Bedienbaar Vibrerend Prostaatstimulerend Speeltje voor.

Kleur

Blauw

Geslacht

Mannen

Inbrenglengte

9 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:13.50 cm

Lengte: 8.50 cm

Plezier voor

Man

Watervast

Ja

Omschrijving van LELO HUGO Prostaatstimulator voor de Man Ocean Blue, op Afstand Bedienbaar Vibrerend Prostaatstimulerend Speeltje voor.

HUGO™ heeft een innovatief ontwerp dat speciaal is ontwikkeld voor prostaatstimulatie. Het is gemaakt van medische siliconen en is getint in een prachtige oceaanblauwe kleur. Het slanke ontwerp is speciaal gemaakt om de meest gevoelige punten van de prostaat te bereiken, waardoor mannen een intense stimulatie kunnen ervaren. HUGO™ wordt geleverd met een afstandsbediening, waarmee je 8 vibratie-instellingen voor prostaatstimulatie kunt kiezen. Je hebt ook de mogelijkheid om de vibraties te besturen via een app, die je op je telefoon kunt installeren. Met de app kun je de vibratie-instellingen aanpassen en je partner kunnen ook besturen, zelfs op afstand. Met HUGO™ kun je dus genieten van een intense en ultieme stimulatie, waardoor je betere en intensievere orgasme-ervaringen kunt beleven.

Veelgestelde vragen over LELO HUGO Prostaatstimulator voor de Man Ocean Blue, op Afstand Bedienbaar Vibrerend Prostaatstimulerend Speeltje voor.

LELO HUGO Prostaatstimulator voor de Man Ocean Blue, op Afstand Bedienbaar Vibrerend Prostaatstimulerend Speeltje voor. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:13.50 cm
  • Lengte: 8.50 cm

LELO HUGO Prostaatstimulator voor de Man Ocean Blue, op Afstand Bedienbaar Vibrerend Prostaatstimulerend Speeltje voor. is gemaakt van Siliconen en is Blauw van kleur.

LELO HUGO Prostaatstimulator voor de Man Ocean Blue, op Afstand Bedienbaar Vibrerend Prostaatstimulerend Speeltje voor. is geschikt voor Mannen.

De inbrenglengte van LELO HUGO Prostaatstimulator voor de Man Ocean Blue, op Afstand Bedienbaar Vibrerend Prostaatstimulerend Speeltje voor. is 9 cm. Het is geschikt voor Man.

LELO HUGO Prostaatstimulator voor de Man Ocean Blue, op Afstand Bedienbaar Vibrerend Prostaatstimulerend Speeltje voor. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes