1. top-10
  2. Erodit Regenboog Dildo (XL) Pride LGBTQIA+ kleuren Dildo, div afmetingen, realistische penis met balzak en stevige.

Erodit Regenboog Dildo (XL) Pride LGBTQIA+ kleuren Dildo, div afmetingen, realistische penis met balzak en stevige.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Erodit Regenboog Dildo (XL) Pride LGBTQIA+ kleuren Dildo, div afmetingen, realistische penis met balzak en stevige. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Erodit Regenboog Dildo (XL) Pride LGBTQIA+ kleuren Dildo, div afmetingen, realistische penis met balzak en stevige. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Erodit Regenboog Dildo (XL) Pride LGBTQIA+ kleuren Dildo, div afmetingen, realistische penis met balzak en stevige.

Kleur

Regenboog

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

15 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:10 cm

Lengte: 26.5 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Erodit Regenboog Dildo (XL) Pride LGBTQIA+ kleuren Dildo, div afmetingen, realistische penis met balzak en stevige.

De Erodit Regenboog Dildo is een ware uitvinding voor iedereen die op zoek is naar een realistische seksuele ervaring. Het is een stevige, realistische penis met balzak die verkrijgbaar is in verschillende afmetingen. De zuignap aan de onderkant maakt het mogelijk om het speeltje op verschillende plekken te bevestigen, zoals een gladde vloer of een douchewand. Deze dildo is gemaakt van siliconen, wat betekent dat hij zacht en flexibel is. Hij is ook vrij van schadelijke stoffen en is 100% veilig voor gebruik. Met zijn prachtige regenboog kleuren en zijn stevige ontwerp, is de Erodit Regenboog Dildo de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een realistische seksuele ervaring. Deze dildo is perfect voor zowel vaginaal als anaal gebruik. Of je nu single bent of in een relatie, deze dildo zal je een onvergetelijke seksuele beleving bezorgen.

Veelgestelde vragen over Erodit Regenboog Dildo (XL) Pride LGBTQIA+ kleuren Dildo, div afmetingen, realistische penis met balzak en stevige.

Erodit Regenboog Dildo (XL) Pride LGBTQIA+ kleuren Dildo, div afmetingen, realistische penis met balzak en stevige. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:10 cm
  • Lengte: 26.5 cm

Erodit Regenboog Dildo (XL) Pride LGBTQIA+ kleuren Dildo, div afmetingen, realistische penis met balzak en stevige. is gemaakt van Siliconen en is Regenboog van kleur.

Erodit Regenboog Dildo (XL) Pride LGBTQIA+ kleuren Dildo, div afmetingen, realistische penis met balzak en stevige. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Erodit Regenboog Dildo (XL) Pride LGBTQIA+ kleuren Dildo, div afmetingen, realistische penis met balzak en stevige. is 15 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Erodit Regenboog Dildo (XL) Pride LGBTQIA+ kleuren Dildo, div afmetingen, realistische penis met balzak en stevige. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes