1. top-10
  2. Realistische Dildo Met Zuignap En Ballen Spannend voor koppels Sex speeltjes Sex toys Erotiek Bondage Sexspelletjes.

Realistische Dildo Met Zuignap En Ballen Spannend voor koppels Sex speeltjes Sex toys Erotiek Bondage Sexspelletjes.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Realistische Dildo Met Zuignap En Ballen Spannend voor koppels Sex speeltjes Sex toys Erotiek Bondage Sexspelletjes. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Realistische Dildo Met Zuignap En Ballen Spannend voor koppels Sex speeltjes Sex toys Erotiek Bondage Sexspelletjes. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Realistische Dildo Met Zuignap En Ballen Spannend voor koppels Sex speeltjes Sex toys Erotiek Bondage Sexspelletjes.

Kleur

Bruin

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

22.50 cm

Materiaal

Elastomeer

Afmetingen

Breedte:5 cm

Lengte: 22.50 cm

Plezier voor

Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Realistische Dildo Met Zuignap En Ballen Spannend voor koppels Sex speeltjes Sex toys Erotiek Bondage Sexspelletjes.

Deze Realistische Dildo Met En Ballen Zuignap Bruin is een spannende toevoeging aan ieder koppels sex speeltjes collectie. Gemaakt van TPR materiaal, deze dildo is ontworpen om een realistisch gevoel te geven. Met een mooi geaderde schaft, gedetailleerde hoofd en zuignap, zal deze dildo een stevige partner zijn voor uw erotische avonturen. De dildo is eenvoudig schoon te maken en is verkrijgbaar in de kleur bruin. Combineer het met bondage sexspelletjes en ontdek spannende nieuwe manieren om elkaar te verwennen. Of voor een meer intense ervaring, gebruik de zuignap en bevestig de dildo aan een gladde oppervlakte voor een realistische ervaring. Laat je fantasie de vrije loop en geniet van een avontuurlijke sessie met deze realistische dildo.

Veelgestelde vragen over Realistische Dildo Met Zuignap En Ballen Spannend voor koppels Sex speeltjes Sex toys Erotiek Bondage Sexspelletjes.

Realistische Dildo Met Zuignap En Ballen Spannend voor koppels Sex speeltjes Sex toys Erotiek Bondage Sexspelletjes. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:5 cm
  • Lengte: 22.50 cm

Realistische Dildo Met Zuignap En Ballen Spannend voor koppels Sex speeltjes Sex toys Erotiek Bondage Sexspelletjes. is gemaakt van Elastomeer en is Bruin van kleur.

Realistische Dildo Met Zuignap En Ballen Spannend voor koppels Sex speeltjes Sex toys Erotiek Bondage Sexspelletjes. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Realistische Dildo Met Zuignap En Ballen Spannend voor koppels Sex speeltjes Sex toys Erotiek Bondage Sexspelletjes. is 22.50 cm. Het is geschikt voor Vrouw.

Realistische Dildo Met Zuignap En Ballen Spannend voor koppels Sex speeltjes Sex toys Erotiek Bondage Sexspelletjes. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes