1. top-10
  2. ZADO Lederen Mond Knevel Penis Gag met Dildo en Verstelbare Riem voor Extreem Onderdanigheid.

ZADO Lederen Mond Knevel Penis Gag met Dildo en Verstelbare Riem voor Extreem Onderdanigheid.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over ZADO Lederen Mond Knevel Penis Gag met Dildo en Verstelbare Riem voor Extreem Onderdanigheid. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met ZADO Lederen Mond Knevel Penis Gag met Dildo en Verstelbare Riem voor Extreem Onderdanigheid. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties ZADO Lederen Mond Knevel Penis Gag met Dildo en Verstelbare Riem voor Extreem Onderdanigheid.

Kleur

Zwart

Geslacht

Unisex

Inbrenglengte

0 cm

Materiaal

Leer, Metaal, Latex

Afmetingen

Breedte:

Lengte: 13 cm

Plezier voor

Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Nee

Omschrijving van ZADO Lederen Mond Knevel Penis Gag met Dildo en Verstelbare Riem voor Extreem Onderdanigheid.

De ZADO Lederen Mond Knevel Penis Gag met Dildo en Verstelbare Riem voor Extreem Onderdanigheid is een uniek product dat het ultieme gevoel van onderdanigheid en plezier tegelijk biedt. Deze mondgordel is gemaakt van hoogwaardig zwart leder en is voorzien van een verstelbare riem. Het heeft ook een mondknevel (6 cm lang, Ø 3,5 cm) aan de binnenkant, die je helpen om je partner te domineren. Daarnaast wordt deze mondknevel geleverd met een dildo, waarmee je partner wordt verleid tot heerlijk genot. De dildo is gemaakt van zacht, flexibel materiaal dat meegaat met de bewegingen en de contouren van je partner. De dildo is ook uitgerust met een verstelbaar koord, waarmee je de penetratiediepte kunt aanpassen. De ZADO Lederen Mond Knevel Penis Gag met Dildo en Verstelbare Riem voor Extreem Onderdanigheid is een product dat je partner zal laten genieten van een onvergetelijke ervaring. Het is het perfecte product voor mensen die op zoek zijn naar het ultieme gevoel van onderdanigheid en plezier. Deze mondgordel biedt een solide, veilige grip op je partner, wa.

Veelgestelde vragen over ZADO Lederen Mond Knevel Penis Gag met Dildo en Verstelbare Riem voor Extreem Onderdanigheid.

ZADO Lederen Mond Knevel Penis Gag met Dildo en Verstelbare Riem voor Extreem Onderdanigheid. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:
  • Lengte: 13 cm

ZADO Lederen Mond Knevel Penis Gag met Dildo en Verstelbare Riem voor Extreem Onderdanigheid. is gemaakt van Leer, Metaal, Latex en is Zwart van kleur.

ZADO Lederen Mond Knevel Penis Gag met Dildo en Verstelbare Riem voor Extreem Onderdanigheid. is geschikt voor Unisex.

De inbrenglengte van ZADO Lederen Mond Knevel Penis Gag met Dildo en Verstelbare Riem voor Extreem Onderdanigheid. is 0 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw.

ZADO Lederen Mond Knevel Penis Gag met Dildo en Verstelbare Riem voor Extreem Onderdanigheid. is watervast: Nee

Bekijk ook andere sexspeeltjes