1. top-10
  2. Tipstoys Bewegende Dikke Dildo Vibrators Seksspeeltjes.

Tipstoys Bewegende Dikke Dildo Vibrators Seksspeeltjes.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Tipstoys Bewegende Dikke Dildo Vibrators Seksspeeltjes. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Tipstoys Bewegende Dikke Dildo Vibrators Seksspeeltjes. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Tipstoys Bewegende Dikke Dildo Vibrators Seksspeeltjes.

Kleur

Skin

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

17 cm

Materiaal

ABS

Afmetingen

Breedte:4 cm

Lengte: 9 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Tipstoys Bewegende Dikke Dildo Vibrators Seksspeeltjes.

De Tipstoys Bewegende Dikke Dildo Vibrators Seksspeeltjes staan bekend om hun krachtige vibraties en hun vermogen om al je verlangens te vervullen. Deze seksspeeltjes zijn gemaakt van slijtvast ABS-plastic dat bestand is tegen de meest intense vormen van stimulatie. Dankzij hun flexibele constructie kunnen ze gemakkelijk worden verplaatst om de gewenste positie te bereiken. De vibraties zijn ook geprogrammeerd om je extra te verwennen met een adembenemende sensatie. Deze seksspeeltjes zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren en maten, zodat je er zeker van kunt zijn dat je de perfecte pasvorm krijgt. De Tipstoys Bewegende Dikke Dildo Vibrators Seksspeeltjes zijn ontworpen om de ultieme sensatie te bieden. Ze zijn uitgerust met een krachtige motor die een diepere, intense vibratie kan produceren, die direct in je lichaam wordt geabsorbeerd. De vibrators zijn ook voorzien van een geavanceerde technologie die een breder scala aan stimulatietechnieken biedt, zodat je je verlangens kunt vervullen zoals nooit tevoren. Met een spannende ervaring die nooit eerder was verkregen, zul je de v.

Veelgestelde vragen over Tipstoys Bewegende Dikke Dildo Vibrators Seksspeeltjes.

Tipstoys Bewegende Dikke Dildo Vibrators Seksspeeltjes. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:4 cm
  • Lengte: 9 cm

Tipstoys Bewegende Dikke Dildo Vibrators Seksspeeltjes. is gemaakt van ABS en is Skin van kleur.

Tipstoys Bewegende Dikke Dildo Vibrators Seksspeeltjes. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Tipstoys Bewegende Dikke Dildo Vibrators Seksspeeltjes. is 17 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Tipstoys Bewegende Dikke Dildo Vibrators Seksspeeltjes. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes