1. top-10
  2. Sexycouple- vibrator- Dildo Vibrator Voor Vrouwen Seks Speeltje Voor Koppels Met App Roze Vibrator Op Afstandsbediening.

Sexycouple- vibrator- Dildo Vibrator Voor Vrouwen Seks Speeltje Voor Koppels Met App Roze Vibrator Op Afstandsbediening.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Sexycouple- vibrator- Dildo Vibrator Voor Vrouwen Seks Speeltje Voor Koppels Met App Roze Vibrator Op Afstandsbediening. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Sexycouple- vibrator- Dildo Vibrator Voor Vrouwen Seks Speeltje Voor Koppels Met App Roze Vibrator Op Afstandsbediening. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Sexycouple- vibrator- Dildo Vibrator Voor Vrouwen Seks Speeltje Voor Koppels Met App Roze Vibrator Op Afstandsbediening.

Kleur

roze

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

18 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:7.3 cm

Lengte: 18 cm

Plezier voor

Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw | Man

Watervast

Ja

Omschrijving van Sexycouple- vibrator- Dildo Vibrator Voor Vrouwen Seks Speeltje Voor Koppels Met App Roze Vibrator Op Afstandsbediening.

De Sexycouple vibrator is een revolutionaire seks speeltje voor koppels die je leven in een klap zal veranderen. De unieke dual-mode vibrator functie biedt jou en je partner een levensechte seksuele ervaring. Deze vibrator is zo ontworpen dat hij discreet en comfortabel is. Hij is gemaakt van medische siliconen, waardoor hij zacht en comfortabel aanvoelt bij het gebruik. Het is ook volledig waterdicht zodat je het kunt gebruiken in bad of onder de douche. De vibrator wordt ook geleverd met een app waarmee je je seks speeltje op afstand kunt bedienen. Je kunt de vibratie-instellingen op maat maken, je partner de controle geven, en je liefde spelen op elk moment. De vibrator is ook voorzien van een USB-laadkabel, zodat je altijd genoeg energie hebt voor je avonturen. De vibrator is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder roze, zodat je altijd een vibrator kunt vinden die bij je persoonlijke stijl past. Kortom, de Sexycouple vibrator is de perfecte keuze voor een discrete seks speeltje voor koppels. De Sexycouple vibrator is een onweerstaanbaar seks speeltje waarmee je en je partner.

Veelgestelde vragen over Sexycouple- vibrator- Dildo Vibrator Voor Vrouwen Seks Speeltje Voor Koppels Met App Roze Vibrator Op Afstandsbediening.

Sexycouple- vibrator- Dildo Vibrator Voor Vrouwen Seks Speeltje Voor Koppels Met App Roze Vibrator Op Afstandsbediening. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:7.3 cm
  • Lengte: 18 cm

Sexycouple- vibrator- Dildo Vibrator Voor Vrouwen Seks Speeltje Voor Koppels Met App Roze Vibrator Op Afstandsbediening. is gemaakt van Siliconen en is roze van kleur.

Sexycouple- vibrator- Dildo Vibrator Voor Vrouwen Seks Speeltje Voor Koppels Met App Roze Vibrator Op Afstandsbediening. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Sexycouple- vibrator- Dildo Vibrator Voor Vrouwen Seks Speeltje Voor Koppels Met App Roze Vibrator Op Afstandsbediening. is 18 cm. Het is geschikt voor Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw | Man.

Sexycouple- vibrator- Dildo Vibrator Voor Vrouwen Seks Speeltje Voor Koppels Met App Roze Vibrator Op Afstandsbediening. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes