1. top-10
  2. Luxe Vibrator met Tong in een Roos Luxe SexToys Vrouwen Clitoris Gspot Stimulator Roze.

Luxe Vibrator met Tong in een Roos Luxe SexToys Vrouwen Clitoris Gspot Stimulator Roze.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Luxe Vibrator met Tong in een Roos Luxe SexToys Vrouwen Clitoris Gspot Stimulator Roze. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Luxe Vibrator met Tong in een Roos Luxe SexToys Vrouwen Clitoris Gspot Stimulator Roze. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Luxe Vibrator met Tong in een Roos Luxe SexToys Vrouwen Clitoris Gspot Stimulator Roze.

Kleur

Licht Roze kleur

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

10 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:4 cm

Lengte: 25 cm

Plezier voor

Vrouw | Vrouw + Vrouw | Man + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Luxe Vibrator met Tong in een Roos Luxe SexToys Vrouwen Clitoris Gspot Stimulator Roze.

Deze luxe viberende tong-roos-vibrator is een van de meest innovatieve vibrators op de markt. Het is ontworpen met een unieke tong-achtige structuur die perfect is voor het stimuleren van de clitoris en G-spot. Het heeft een speciale roze kleur en een ergonomisch ontwerp dat geschikt is voor een comfortabel gebruik. De vibrator heeft een stille motor die 10 verschillende vibratiepatronen heeft, waardoor je kunt genieten van steeds variërende sensaties. Je kunt de intensiteit aanpassen door middel van de afstandsbediening, waardoor je jouw ideale vibratie kunt kiezen. Het is gemaakt van hoogwaardig ABS-materiaal dat duurzaam en veilig is voor het lichaam. Het is ook 100% waterdicht en dus gemakkelijk te reinigen. De Luxe Vibrator met Tong in een Roos zal je een onvergetelijke ervaring geven die je zal verrassen. Geniet van een intense en verrijkende ervaring met deze innovatieve vibrator. Je zult versteld staan van het plezier dat je zult ervaren.

Veelgestelde vragen over Luxe Vibrator met Tong in een Roos Luxe SexToys Vrouwen Clitoris Gspot Stimulator Roze.

Luxe Vibrator met Tong in een Roos Luxe SexToys Vrouwen Clitoris Gspot Stimulator Roze. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:4 cm
  • Lengte: 25 cm

Luxe Vibrator met Tong in een Roos Luxe SexToys Vrouwen Clitoris Gspot Stimulator Roze. is gemaakt van Siliconen en is Licht Roze kleur van kleur.

Luxe Vibrator met Tong in een Roos Luxe SexToys Vrouwen Clitoris Gspot Stimulator Roze. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Luxe Vibrator met Tong in een Roos Luxe SexToys Vrouwen Clitoris Gspot Stimulator Roze. is 10 cm. Het is geschikt voor Vrouw | Vrouw + Vrouw | Man + Vrouw.

Luxe Vibrator met Tong in een Roos Luxe SexToys Vrouwen Clitoris Gspot Stimulator Roze. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes