1. top-10
  2. TipsToys Zuig Tong Vibrator Dildo Suck Clitoris Gspot Sex Toy Wortel.

TipsToys Zuig Tong Vibrator Dildo Suck Clitoris Gspot Sex Toy Wortel.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over TipsToys Zuig Tong Vibrator Dildo Suck Clitoris Gspot Sex Toy Wortel. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met TipsToys Zuig Tong Vibrator Dildo Suck Clitoris Gspot Sex Toy Wortel. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties TipsToys Zuig Tong Vibrator Dildo Suck Clitoris Gspot Sex Toy Wortel.

Kleur

Oranje

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

2 cm

Materiaal

ABS

Afmetingen

Breedte:6 cm

Lengte: 17 cm

Plezier voor

Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw | Man

Watervast

Ja

Omschrijving van TipsToys Zuig Tong Vibrator Dildo Suck Clitoris Gspot Sex Toy Wortel.

Deze prachtige sex toy biedt een unieke ervaring. Het is gemaakt van zacht siliconen materiaal en heeft een realistisch uiterlijk. De lieflijke kleur en vorm maken het een interessante toevoeging aan je seksspeeltjes collectie. Het beste deel van deze toy is dat het een multifunctioneel apparaat is. Het kan worden gebruikt als een vibrator, clitoris stimulator, G-spot stimulator en zelfs als een zuig tong. Er zijn twee afzonderlijke motoren ingebouwd in het apparaat voor extra stimulatie. De vibratie-instellingen kunnen worden aangepast met de bedieningselementen aan de zijkant. Met deze sex toy kun je een intense en spannende ervaring creëren. De vibratie-instellingen kunnen worden aangepast zodat je precies krijgt wat je nodig hebt. De zuig tong en vibrator zullen je helpen om de juiste soort stimulatie te krijgen. De TipsToys Zuig Tong Vibrator Dildo Suck Clitoris Gspot Sex Toy Wortel is een uniek seksspeeltje dat je zeker zal verrassen. Het biedt een intens genot en een spannende ervaring. Probeer het vandaag nog uit en ervaar het verschil!

Veelgestelde vragen over TipsToys Zuig Tong Vibrator Dildo Suck Clitoris Gspot Sex Toy Wortel.

TipsToys Zuig Tong Vibrator Dildo Suck Clitoris Gspot Sex Toy Wortel. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:6 cm
  • Lengte: 17 cm

TipsToys Zuig Tong Vibrator Dildo Suck Clitoris Gspot Sex Toy Wortel. is gemaakt van ABS en is Oranje van kleur.

TipsToys Zuig Tong Vibrator Dildo Suck Clitoris Gspot Sex Toy Wortel. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van TipsToys Zuig Tong Vibrator Dildo Suck Clitoris Gspot Sex Toy Wortel. is 2 cm. Het is geschikt voor Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw | Man.

TipsToys Zuig Tong Vibrator Dildo Suck Clitoris Gspot Sex Toy Wortel. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes