1. top-10
  2. Kiotos Cox XXL dildo van 50 cm lang met diameter van 23 mm > 56 mm.

Kiotos Cox XXL dildo van 50 cm lang met diameter van 23 mm > 56 mm.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Kiotos Cox XXL dildo van 50 cm lang met diameter van 23 mm > 56 mm. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Kiotos Cox XXL dildo van 50 cm lang met diameter van 23 mm > 56 mm. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Kiotos Cox XXL dildo van 50 cm lang met diameter van 23 mm > 56 mm.

Kleur

zwart

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

45 cm

Materiaal

PVC

Afmetingen

Breedte:

Lengte: 50 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Kiotos Cox XXL dildo van 50 cm lang met diameter van 23 mm > 56 mm.

Kiotos Cox XXL dildo is een dildo van 50 cm lang met een diameter van 23 mm tot 56 mm. Het is gemaakt van hoogwaardig siliconen dat zacht en flexibel aanvoelt. Deze dildo heeft een uitgesproken vorm waardoor hij gemakkelijk in te brengen is en een intens gevoel van genot oplevert. Een uniek kenmerk van de Kiotos Cox XXL dildo is de stevige zuignap die je kunt gebruiken om je dildo op verschillende oppervlakken te bevestigen. Je kunt hem bijvoorbeeld bevestigen op deuren, badkamermuren of de rand van een badkuip. Het gebruik van de zuignap geeft je de mogelijkheid om nieuwe en spannende seksuele posities uit te proberen, terwijl je in de meest comfortabele en veilige positie blijft. De Kiotos Cox XXL dildo is ideaal voor de meest intense anale of vaginale stimulatie. Door de langwerpige vorm kun je de meest diepere delen van je darmen stimuleren. Hierdoor kun je genieten van een diepere en intensere stimulatie en krijg je een nog betere orgasme. Bovendien is de Kiotos Cox XXL dildo waterdicht waardoor je hem ook in bad of onder de douche kunt gebruiken.

Veelgestelde vragen over Kiotos Cox XXL dildo van 50 cm lang met diameter van 23 mm > 56 mm.

Kiotos Cox XXL dildo van 50 cm lang met diameter van 23 mm > 56 mm. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:
  • Lengte: 50 cm

Kiotos Cox XXL dildo van 50 cm lang met diameter van 23 mm > 56 mm. is gemaakt van PVC en is zwart van kleur.

Kiotos Cox XXL dildo van 50 cm lang met diameter van 23 mm > 56 mm. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Kiotos Cox XXL dildo van 50 cm lang met diameter van 23 mm > 56 mm. is 45 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Kiotos Cox XXL dildo van 50 cm lang met diameter van 23 mm > 56 mm. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes