1. top-10
  2. Pipedream Fetish Fantasy voorbind vibrator Vibrating Hollow Strap-Onkin beige 6,5 inch.

Pipedream Fetish Fantasy voorbind vibrator Vibrating Hollow Strap-Onkin beige 6,5 inch.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Pipedream Fetish Fantasy voorbind vibrator Vibrating Hollow Strap-Onkin beige 6,5 inch. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Pipedream Fetish Fantasy voorbind vibrator Vibrating Hollow Strap-Onkin beige 6,5 inch. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Pipedream Fetish Fantasy voorbind vibrator Vibrating Hollow Strap-Onkin beige 6,5 inch.

Kleur

beige

Geslacht

Mannen

Inbrenglengte

15.50 cm

Materiaal

Kunststof

Afmetingen

Breedte:14 cm

Lengte: 8 cm

Plezier voor

Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Pipedream Fetish Fantasy voorbind vibrator Vibrating Hollow Strap-Onkin beige 6,5 inch.

De Fetish Fantasy Vibrating Hollow Strap-On is een uniek seksspeeltje dat een geweldige ervaring biedt voor alle partners. Met de vibrerende functie en het holle ontwerp is deze strap-on de perfecte aanvulling op elke seksuele ontmoeting. Deze strap-on is gemaakt van een flexibel en comfortabel PVC materiaal en is 6,5 inch lang. Het heeft een doorsnede van 5 cm en een remote control voor eenvoudig gebruik. Deze strap-on is ook waterproof, latex free en phthalate free, wat betekent dat het geschikt is voor veel verschillende soorten glijmiddelen. Het is een geweldige manier om je partner te verrassen met een onvergetelijke ervaring. De Fetish Fantasy Vibrating Hollow Strap-On is een plezier voor beide partners. Je partner zal zich compleet verwend voelen door de intense trillingen, terwijl jij kunt genieten van het observeren van hun genot. De vibrerende functie werkt op twee AA batterijen (niet inbegrepen) en kan worden ingesteld met een afstandsbediening. De strap-on is ook eenvoudig schoon te maken met warm water en een mild reinigingsmiddel. Of je nu een beginner of een ervaren speler bent, deze strap-on is een perfecte aanvulling.

Veelgestelde vragen over Pipedream Fetish Fantasy voorbind vibrator Vibrating Hollow Strap-Onkin beige 6,5 inch.

Pipedream Fetish Fantasy voorbind vibrator Vibrating Hollow Strap-Onkin beige 6,5 inch. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:14 cm
  • Lengte: 8 cm

Pipedream Fetish Fantasy voorbind vibrator Vibrating Hollow Strap-Onkin beige 6,5 inch. is gemaakt van Kunststof en is beige van kleur.

Pipedream Fetish Fantasy voorbind vibrator Vibrating Hollow Strap-Onkin beige 6,5 inch. is geschikt voor Mannen.

De inbrenglengte van Pipedream Fetish Fantasy voorbind vibrator Vibrating Hollow Strap-Onkin beige 6,5 inch. is 15.50 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Pipedream Fetish Fantasy voorbind vibrator Vibrating Hollow Strap-Onkin beige 6,5 inch. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes