1. top-10
  2. Sinful Soft Rippled Dildo Vibrator Flexibele Schacht met Ribbels Fluisterzacht Gekietel Krachtige Vibraties G-spot,.

Sinful Soft Rippled Dildo Vibrator Flexibele Schacht met Ribbels Fluisterzacht Gekietel Krachtige Vibraties G-spot,.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Sinful Soft Rippled Dildo Vibrator Flexibele Schacht met Ribbels Fluisterzacht Gekietel Krachtige Vibraties G-spot,. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Sinful Soft Rippled Dildo Vibrator Flexibele Schacht met Ribbels Fluisterzacht Gekietel Krachtige Vibraties G-spot,. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Sinful Soft Rippled Dildo Vibrator Flexibele Schacht met Ribbels Fluisterzacht Gekietel Krachtige Vibraties G-spot,.

Kleur

Paars

Geslacht

Unisex

Inbrenglengte

14 cm

Materiaal

RVS

Afmetingen

Breedte:3.5 cm

Lengte: 16.5 cm

Plezier voor

Man + Vrouw

Watervast

Nee

Omschrijving van Sinful Soft Rippled Dildo Vibrator Flexibele Schacht met Ribbels Fluisterzacht Gekietel Krachtige Vibraties G-spot,.

Geniet van het ultieme gevoel van luxe met de Sinful Soft dildo vibrator. Deze vibrator heeft een flexibele schacht met verleidelijke ribbels die een golvend effect geven. De fluisterzachte stof aan de buitenkant voelt heerlijk aan op je huid. De krachtige vibraties zorgen er ook voor dat je een intens gevoel van genot ervaart, vooral als je op zoek bent naar een G-spot stimulatie. Breng wat glijmiddel op waterbasis aan voor een optimale ervaring. De vibrator kan ook worden gebruikt op je clitoris en tepels voor een extra speelse sensatie. Na gebruik is het belangrijk om de zachte vibrator schoon te maken met warm water en milde zeep of een speciale sex toy cleaner. Geniet van de intense sensatie van de Sinful Soft dildo vibrator en laat het ultieme gevoel van luxe je verwennen.

Veelgestelde vragen over Sinful Soft Rippled Dildo Vibrator Flexibele Schacht met Ribbels Fluisterzacht Gekietel Krachtige Vibraties G-spot,.

Sinful Soft Rippled Dildo Vibrator Flexibele Schacht met Ribbels Fluisterzacht Gekietel Krachtige Vibraties G-spot,. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:3.5 cm
  • Lengte: 16.5 cm

Sinful Soft Rippled Dildo Vibrator Flexibele Schacht met Ribbels Fluisterzacht Gekietel Krachtige Vibraties G-spot,. is gemaakt van RVS en is Paars van kleur.

Sinful Soft Rippled Dildo Vibrator Flexibele Schacht met Ribbels Fluisterzacht Gekietel Krachtige Vibraties G-spot,. is geschikt voor Unisex.

De inbrenglengte van Sinful Soft Rippled Dildo Vibrator Flexibele Schacht met Ribbels Fluisterzacht Gekietel Krachtige Vibraties G-spot,. is 14 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw.

Sinful Soft Rippled Dildo Vibrator Flexibele Schacht met Ribbels Fluisterzacht Gekietel Krachtige Vibraties G-spot,. is watervast: Nee

Bekijk ook andere sexspeeltjes