1. top-10
  2. Viberoz Ryan Vibrerende Buttplug Met Afstandsbediening Sex Toys Voor Mannen en Vrouwen Sexspeeltjes Voor Koppels- 9.

Viberoz Ryan Vibrerende Buttplug Met Afstandsbediening Sex Toys Voor Mannen en Vrouwen Sexspeeltjes Voor Koppels- 9.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Viberoz Ryan Vibrerende Buttplug Met Afstandsbediening Sex Toys Voor Mannen en Vrouwen Sexspeeltjes Voor Koppels- 9. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Viberoz Ryan Vibrerende Buttplug Met Afstandsbediening Sex Toys Voor Mannen en Vrouwen Sexspeeltjes Voor Koppels- 9. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Viberoz Ryan Vibrerende Buttplug Met Afstandsbediening Sex Toys Voor Mannen en Vrouwen Sexspeeltjes Voor Koppels- 9.

Kleur

zwart

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

11.50 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:10 cm

Lengte: 12.60 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Viberoz Ryan Vibrerende Buttplug Met Afstandsbediening Sex Toys Voor Mannen en Vrouwen Sexspeeltjes Voor Koppels- 9.

Viberoz Ryan vibrerende buttplug is een perfecte sex toy voor koppels die op zoek zijn naar wat meer spanning. De buttplug is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht is voor de huid, zodat je en je partner kunnen genieten van een comfortabel gevoel. Met de afstandsbediening kun je makkelijk de vibraties bedienen. De vibraties zijn kalmerend en kunnen je helpen om je klaar te maken voor het spel. Het is belangrijk om vooraf goed voor te bereiden voordat je deze buttplug gebruikt. Gebruik voldoende glijmiddel om de ervaring zo comfortabel mogelijk te maken. Met het glijmiddel kun je de buttplug makkelijker plaatsen en tegelijkertijd de stimulatie verhogen. Laat je partner de vibraties bedienen zodat jullie samen de ultieme ervaring kunnen beleven. Geniet van de intieme momenten en beleef een nieuwe dimensie in jullie seksleven!

Veelgestelde vragen over Viberoz Ryan Vibrerende Buttplug Met Afstandsbediening Sex Toys Voor Mannen en Vrouwen Sexspeeltjes Voor Koppels- 9.

Viberoz Ryan Vibrerende Buttplug Met Afstandsbediening Sex Toys Voor Mannen en Vrouwen Sexspeeltjes Voor Koppels- 9. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:10 cm
  • Lengte: 12.60 cm

Viberoz Ryan Vibrerende Buttplug Met Afstandsbediening Sex Toys Voor Mannen en Vrouwen Sexspeeltjes Voor Koppels- 9. is gemaakt van Siliconen en is zwart van kleur.

Viberoz Ryan Vibrerende Buttplug Met Afstandsbediening Sex Toys Voor Mannen en Vrouwen Sexspeeltjes Voor Koppels- 9. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Viberoz Ryan Vibrerende Buttplug Met Afstandsbediening Sex Toys Voor Mannen en Vrouwen Sexspeeltjes Voor Koppels- 9. is 11.50 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Viberoz Ryan Vibrerende Buttplug Met Afstandsbediening Sex Toys Voor Mannen en Vrouwen Sexspeeltjes Voor Koppels- 9. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes