1. top-10
  2. Doc Johnson Crystal Jellies dubbele dildo Jr. Double Dong transparant 30,23 cm.

Doc Johnson Crystal Jellies dubbele dildo Jr. Double Dong transparant 30,23 cm.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Doc Johnson Crystal Jellies dubbele dildo Jr. Double Dong transparant 30,23 cm. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Doc Johnson Crystal Jellies dubbele dildo Jr. Double Dong transparant 30,23 cm. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Doc Johnson Crystal Jellies dubbele dildo Jr. Double Dong transparant 30,23 cm.

Kleur

Transparant

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

0 cm

Materiaal

PVC

Afmetingen

Breedte:12.10 cm

Lengte: 4.60 cm

Plezier voor

Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Nee

Omschrijving van Doc Johnson Crystal Jellies dubbele dildo Jr. Double Dong transparant 30,23 cm.

De Doc Johnson Crystal Jellies dubbele dildo Jr. Double Dong is een transparante dildo van 30,23 cm lang. Hij is gemaakt van flexibel materiaal dat soepel aanvoelt. Deze dildo heeft een brede basis waardoor hij veilig kan worden gebruikt. De dubbele dildo heeft twee verschillende uiteinden met elk een eigen afmeting voor verschillende gevoelens. Aan de ene kant heeft hij een recht uiteinde voor een diepe penetratie, terwijl de andere kant gebogen is voor een geweldige G-spot stimulatie. De realistische aderen op de dildo geven extra stimulatie en zorgen voor een intense en plezierige ervaring. De dildo is waterdicht en kan dus ook prima in bad of onder de douche worden gebruikt. De Crystal Jellies dubbele dildo Jr. Double Dong van Doc Johnson is een speeltje dat je alleen of met je partner kunt gebruiken. De twee uiteinden kunnen tegelijkertijd worden gebruikt voor een intense beleving. De dildo is ook geschikt voor anale stimulatie, waardoor je een heerlijk gevoel krijgt. Door de flexibele materialen voelt hij comfortabel aan en is hij makkelijk in te voeren. Deze dildo is perfect voor zowel beginnende als ervaren.

Veelgestelde vragen over Doc Johnson Crystal Jellies dubbele dildo Jr. Double Dong transparant 30,23 cm.

Doc Johnson Crystal Jellies dubbele dildo Jr. Double Dong transparant 30,23 cm. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:12.10 cm
  • Lengte: 4.60 cm

Doc Johnson Crystal Jellies dubbele dildo Jr. Double Dong transparant 30,23 cm. is gemaakt van PVC en is Transparant van kleur.

Doc Johnson Crystal Jellies dubbele dildo Jr. Double Dong transparant 30,23 cm. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van Doc Johnson Crystal Jellies dubbele dildo Jr. Double Dong transparant 30,23 cm. is 0 cm. Het is geschikt voor Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Doc Johnson Crystal Jellies dubbele dildo Jr. Double Dong transparant 30,23 cm. is watervast: Nee

Bekijk ook andere sexspeeltjes