1. top-10
  2. Sther Luchtdruk Vibrator Met Vibratie Fluisterstil en discreet Vibrators Voor Vrouwen Clitoris Stimulator Ook voor.

Sther Luchtdruk Vibrator Met Vibratie Fluisterstil en discreet Vibrators Voor Vrouwen Clitoris Stimulator Ook voor.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Sther Luchtdruk Vibrator Met Vibratie Fluisterstil en discreet Vibrators Voor Vrouwen Clitoris Stimulator Ook voor. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Sther Luchtdruk Vibrator Met Vibratie Fluisterstil en discreet Vibrators Voor Vrouwen Clitoris Stimulator Ook voor. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Sther Luchtdruk Vibrator Met Vibratie Fluisterstil en discreet Vibrators Voor Vrouwen Clitoris Stimulator Ook voor.

Kleur

Purple

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

0 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:4 cm

Lengte: 11.50 cm

Plezier voor

Vrouw | Vrouw + Vrouw | Man + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Sther Luchtdruk Vibrator Met Vibratie Fluisterstil en discreet Vibrators Voor Vrouwen Clitoris Stimulator Ook voor.

De Sther Luchtdruk Vibrator is een unieke vibrator die het gevoel van contactloze stimulatie biedt. Geschikt voor zowel intern als extern gebruik, levert deze vibrator een diepgaande massage door middel van luchtdruk technologie. De krachtige pulsaties bereiken de meest subtiele plekjes – waardoor je een zalig gevoel krijgt. De vibrator is ook fluisterstil, waardoor je stiekem kunt genieten zonder dat iemand het merkt. Met de 10 krachtige standen kun je ervoor kiezen om het zacht en teder of juist intensief te maken. Bovendien is deze vibrator ook nog eens waterdicht, waardoor je ook in de douche of bad een stiekeme massage kunt krijgen. De Sther Luchtdruk Vibrator is een must-have voor iedere vrouw die op zoek is naar een spannend speeltje met intense stimulatie.

Veelgestelde vragen over Sther Luchtdruk Vibrator Met Vibratie Fluisterstil en discreet Vibrators Voor Vrouwen Clitoris Stimulator Ook voor.

Sther Luchtdruk Vibrator Met Vibratie Fluisterstil en discreet Vibrators Voor Vrouwen Clitoris Stimulator Ook voor. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:4 cm
  • Lengte: 11.50 cm

Sther Luchtdruk Vibrator Met Vibratie Fluisterstil en discreet Vibrators Voor Vrouwen Clitoris Stimulator Ook voor. is gemaakt van Siliconen en is Purple van kleur.

Sther Luchtdruk Vibrator Met Vibratie Fluisterstil en discreet Vibrators Voor Vrouwen Clitoris Stimulator Ook voor. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van Sther Luchtdruk Vibrator Met Vibratie Fluisterstil en discreet Vibrators Voor Vrouwen Clitoris Stimulator Ook voor. is 0 cm. Het is geschikt voor Vrouw | Vrouw + Vrouw | Man + Vrouw.

Sther Luchtdruk Vibrator Met Vibratie Fluisterstil en discreet Vibrators Voor Vrouwen Clitoris Stimulator Ook voor. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes