1. top-10
  2. OHYES® Bullet Vibrator Mini Vibrators voor Vrouwen Clitoris Stimulator Sex Toys voor vrouwen 10 standen Mini Vibrator.

OHYES® Bullet Vibrator Mini Vibrators voor Vrouwen Clitoris Stimulator Sex Toys voor vrouwen 10 standen Mini Vibrator.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over OHYES® Bullet Vibrator Mini Vibrators voor Vrouwen Clitoris Stimulator Sex Toys voor vrouwen 10 standen Mini Vibrator. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met OHYES® Bullet Vibrator Mini Vibrators voor Vrouwen Clitoris Stimulator Sex Toys voor vrouwen 10 standen Mini Vibrator. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties OHYES® Bullet Vibrator Mini Vibrators voor Vrouwen Clitoris Stimulator Sex Toys voor vrouwen 10 standen Mini Vibrator.

Kleur

Zwart2

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

Materiaal

ABS | Siliconen

Afmetingen

Breedte:2 cm

Lengte: 0.86 cm

Plezier voor

Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van OHYES® Bullet Vibrator Mini Vibrators voor Vrouwen Clitoris Stimulator Sex Toys voor vrouwen 10 standen Mini Vibrator.

De OHYES® Bullet Vibrator Mini Vibrators voor Vrouwen Clitoris Stimulator Sex Toys voor vrouwen 10 standen Mini Vibrator is een krachtige vibrator die gebruik maakt van de nieuwste technologieën. Met 10 verschillende standen biedt de vibrator een breed scala aan mogelijkheden voor zowel clitorale als vaginale stimulatie. De vibrator heeft een stil en geruisloos design met een zachte, fluweelachtige afwerking die de gebruiker een ultiem gevoel van comfort biedt. De vibrator is makkelijk te bedienen met slechts één knop. Deze knop biedt een eenvoudige manier om door de verschillende standen te navigeren. Daarnaast is de vibrator ook waterbestendig voor extra plezier in bad of onder de douche. De OHYES® Bullet Vibrator is het perfecte seksspeeltje voor zowel beginners als ervaren gebruikers. Probeer de verschillende standen uit om te ontdekken welke het beste bij u past. Met de vibrator kunt u eindeloos veel genot ervaren. Geniet van intens plezier en een geweldig orgasme.

Veelgestelde vragen over OHYES® Bullet Vibrator Mini Vibrators voor Vrouwen Clitoris Stimulator Sex Toys voor vrouwen 10 standen Mini Vibrator.

OHYES® Bullet Vibrator Mini Vibrators voor Vrouwen Clitoris Stimulator Sex Toys voor vrouwen 10 standen Mini Vibrator. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:2 cm
  • Lengte: 0.86 cm

OHYES® Bullet Vibrator Mini Vibrators voor Vrouwen Clitoris Stimulator Sex Toys voor vrouwen 10 standen Mini Vibrator. is gemaakt van ABS | Siliconen en is Zwart2 van kleur.

OHYES® Bullet Vibrator Mini Vibrators voor Vrouwen Clitoris Stimulator Sex Toys voor vrouwen 10 standen Mini Vibrator. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van OHYES® Bullet Vibrator Mini Vibrators voor Vrouwen Clitoris Stimulator Sex Toys voor vrouwen 10 standen Mini Vibrator. is . Het is geschikt voor Vrouw.

OHYES® Bullet Vibrator Mini Vibrators voor Vrouwen Clitoris Stimulator Sex Toys voor vrouwen 10 standen Mini Vibrator. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes