1. top-10
  2. Rosebay Reaistische Dildo met Balzak Dildo met zuignap Dildo Mannen en Vrouwen Anaal 21cm Blank.

Rosebay Reaistische Dildo met Balzak Dildo met zuignap Dildo Mannen en Vrouwen Anaal 21cm Blank.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Rosebay Reaistische Dildo met Balzak Dildo met zuignap Dildo Mannen en Vrouwen Anaal 21cm Blank. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Rosebay Reaistische Dildo met Balzak Dildo met zuignap Dildo Mannen en Vrouwen Anaal 21cm Blank. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Rosebay Reaistische Dildo met Balzak Dildo met zuignap Dildo Mannen en Vrouwen Anaal 21cm Blank.

Kleur

Blank

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

15 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:3 cm

Lengte: 3 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Rosebay Reaistische Dildo met Balzak Dildo met zuignap Dildo Mannen en Vrouwen Anaal 21cm Blank.

De Rosebay Realistische Dildo met Balzak Dildo met zuignap is perfect voor zowel mannen als vrouwen om te genieten van een unieke sensatie. De dildo is gemaakt van een soepel en glad materiaal dat comfortabel aanvoelt bij het invoeren. De dildo is ook voorzien van een zuignap waarmee je hem kunt bevestigen aan een gladde oppervlakte, zoals een muur of een vloer. De dildo heeft een realistische vorm met een groeiende diameter, waardoor je een meer intens en vol gevoel krijgt. De dildo is 21 cm lang en heeft een realistische gladde kop, een stevige schacht en een gedetailleerde balzak. Hij is ook perfect voor anale stimulatie. Bovendien is de dildo gemaakt van body-safe materiaal dat hypoallergeen is, dus je hoeft je geen zorgen te maken over irritatie of schade aan je huid. Geniet van jouw spannende avontuur met de Rosebay Realistische Dildo!

Veelgestelde vragen over Rosebay Reaistische Dildo met Balzak Dildo met zuignap Dildo Mannen en Vrouwen Anaal 21cm Blank.

Rosebay Reaistische Dildo met Balzak Dildo met zuignap Dildo Mannen en Vrouwen Anaal 21cm Blank. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:3 cm
  • Lengte: 3 cm

Rosebay Reaistische Dildo met Balzak Dildo met zuignap Dildo Mannen en Vrouwen Anaal 21cm Blank. is gemaakt van Siliconen en is Blank van kleur.

Rosebay Reaistische Dildo met Balzak Dildo met zuignap Dildo Mannen en Vrouwen Anaal 21cm Blank. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Rosebay Reaistische Dildo met Balzak Dildo met zuignap Dildo Mannen en Vrouwen Anaal 21cm Blank. is 15 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Rosebay Reaistische Dildo met Balzak Dildo met zuignap Dildo Mannen en Vrouwen Anaal 21cm Blank. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes