1. top-10
  2. Pretty Love Valerie Strap-on Vibrator Strapless Roze USB Herlaadbaar Waterproof.

Pretty Love Valerie Strap-on Vibrator Strapless Roze USB Herlaadbaar Waterproof.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Pretty Love Valerie Strap-on Vibrator Strapless Roze USB Herlaadbaar Waterproof. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Pretty Love Valerie Strap-on Vibrator Strapless Roze USB Herlaadbaar Waterproof. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Pretty Love Valerie Strap-on Vibrator Strapless Roze USB Herlaadbaar Waterproof.

Kleur

roze

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

19.20 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:100 mm

Lengte: 200 mm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Pretty Love Valerie Strap-on Vibrator Strapless Roze USB Herlaadbaar Waterproof.

Pretty Love - Valerie - Voorbindvibrator - Roze Deze strapless dildo van Pretty Love met zijn moderne, hoogwaardige ontwerp heeft een vibrerend ei dat in de vagina wordt ingebracht voor G-spot stimulatie. Met de Dual-Motor Vibration-technologie kunnen de intense vibraties gelijktijdig worden geactiveerd voor dubbel zoveel plezier als koppel. Nadat de Valerie-dildo is geïnstalleerd, wordt het een strap-on zonder harnas voor een vloeiende ervaring. Zeer geschikt voor anale of vaginale penetratie, het heeft 12 vibratiefuncties die de nachtelijke avonturen verbeteren. Met deze uniseks strap-on vibrator kun je genieten van een geheugenfunctie, waarmee je je favoriete vibratiestanden kunt opslaan. Het is gemaakt van siliconen + ABS en de afmetingen zijn extern 11,5 cm x 3,3 cm en intern 9,5 cm. Het is waterdicht en USB-herlaadbaar voor meer gemak. De Valerie Strapless Dildo zal je partner en jou een onvergetelijke ervaring geven.

Veelgestelde vragen over Pretty Love Valerie Strap-on Vibrator Strapless Roze USB Herlaadbaar Waterproof.

Pretty Love Valerie Strap-on Vibrator Strapless Roze USB Herlaadbaar Waterproof. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:100 mm
  • Lengte: 200 mm

Pretty Love Valerie Strap-on Vibrator Strapless Roze USB Herlaadbaar Waterproof. is gemaakt van Siliconen en is roze van kleur.

Pretty Love Valerie Strap-on Vibrator Strapless Roze USB Herlaadbaar Waterproof. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Pretty Love Valerie Strap-on Vibrator Strapless Roze USB Herlaadbaar Waterproof. is 19.20 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Pretty Love Valerie Strap-on Vibrator Strapless Roze USB Herlaadbaar Waterproof. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes