1. top-10
  2. Grote Natuurlijke Vibrator met Aders en Dikke Eikel Luxe Natuurlijke Vibrator Krachtige Siliconen Vibrator EZlove.

Grote Natuurlijke Vibrator met Aders en Dikke Eikel Luxe Natuurlijke Vibrator Krachtige Siliconen Vibrator EZlove.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Grote Natuurlijke Vibrator met Aders en Dikke Eikel Luxe Natuurlijke Vibrator Krachtige Siliconen Vibrator EZlove. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Grote Natuurlijke Vibrator met Aders en Dikke Eikel Luxe Natuurlijke Vibrator Krachtige Siliconen Vibrator EZlove. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Grote Natuurlijke Vibrator met Aders en Dikke Eikel Luxe Natuurlijke Vibrator Krachtige Siliconen Vibrator EZlove.

Kleur

Zwart/Goud

Geslacht

Unisex

Inbrenglengte

17 cm

Materiaal

Siliconen, ABS

Afmetingen

Breedte:3.10 cm

Lengte: 23 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Grote Natuurlijke Vibrator met Aders en Dikke Eikel Luxe Natuurlijke Vibrator Krachtige Siliconen Vibrator EZlove.

De Luxe Natuurlijke Vibrator van EZlove is een uniek en krachtig model met een realistische vorm en een geaderde schacht. Met deze vibrator kun je gemakkelijk je g-spot of clitoris stimuleren. Ook is de vibrator gemaakt van zacht siliconen materiaal voor een comfortabel gevoel. Bovendien is de EZlove Vibrator USB oplaadbaar, watervast en voorzien van een krachtige motor. De EZlove Vibrator heeft een uitgesproken eikel en een stevige schacht. Hierdoor kun je heerlijk genieten van een diepe massage die je naar ongekende hoogten brengt. Of je nu alleen of met een partner bent, de vibrator maakt het mogelijk intieme momenten beleven. De vibrator is ook geschikt voor anale seks, waardoor je de mogelijkheid krijgt om nieuwe ervaringen op te doen.

Veelgestelde vragen over Grote Natuurlijke Vibrator met Aders en Dikke Eikel Luxe Natuurlijke Vibrator Krachtige Siliconen Vibrator EZlove.

Grote Natuurlijke Vibrator met Aders en Dikke Eikel Luxe Natuurlijke Vibrator Krachtige Siliconen Vibrator EZlove. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:3.10 cm
  • Lengte: 23 cm

Grote Natuurlijke Vibrator met Aders en Dikke Eikel Luxe Natuurlijke Vibrator Krachtige Siliconen Vibrator EZlove. is gemaakt van Siliconen, ABS en is Zwart/Goud van kleur.

Grote Natuurlijke Vibrator met Aders en Dikke Eikel Luxe Natuurlijke Vibrator Krachtige Siliconen Vibrator EZlove. is geschikt voor Unisex.

De inbrenglengte van Grote Natuurlijke Vibrator met Aders en Dikke Eikel Luxe Natuurlijke Vibrator Krachtige Siliconen Vibrator EZlove. is 17 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Grote Natuurlijke Vibrator met Aders en Dikke Eikel Luxe Natuurlijke Vibrator Krachtige Siliconen Vibrator EZlove. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes