1. top-10
  2. EZlove Bullet Vibrator Waterproof Vibrator met 1 stand.

EZlove Bullet Vibrator Waterproof Vibrator met 1 stand.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over EZlove Bullet Vibrator Waterproof Vibrator met 1 stand. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met EZlove Bullet Vibrator Waterproof Vibrator met 1 stand. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties EZlove Bullet Vibrator Waterproof Vibrator met 1 stand.

Kleur

rood

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

9 cm

Materiaal

Afmetingen

Breedte:

Lengte: 10 cm

Plezier voor

Vrouw | Vrouw + Vrouw | Man + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van EZlove Bullet Vibrator Waterproof Vibrator met 1 stand.

De EZlove Bullet Vibrator is gemaakt van 100% waterproof siliconen en heeft een intens trillen. Het is een krachtige bullet vibrator die je kunt gebruiken om je intiemste delen te stimuleren en te genieten van een intense climax. De vibrator heeft een handig oplaadpunt dat je gemakkelijk kunt verbinden met je computer of een USB-adapter. Je krijgt tot 2 uur gebruik van de vibrator op één lading, dus je kunt je avontuur zo lang mogelijk uitstellen. Met zijn draagbare formaat en stille motor is de EZlove Bullet Vibrator de perfecte vibrator voor onderweg. Dus waar je ook bent, je hebt altijd je favoriete speeltje bij je. Geniet van de gerichte stimulatie en intense sensatie! Met de EZlove Bullet Vibrator krijg je de beste gerichte stimulatie voor je intiemste delen. De vibrator is gemaakt van 100% waterproof siliconen, heeft een intens trillen en 1 stand voor een optimale stimulatie. Met zijn draagbare formaat en stille motor is de EZlove Bullet Vibrator de perfecte vibrator voor onderweg. En door het handige oplaadpunt kun je je avontuur zo lang mogelijk uitstellen. Het gladde materiaal voelt comfortabel aan op je huid en is gemakkelijk overal mee naar toe te nemen.

Veelgestelde vragen over EZlove Bullet Vibrator Waterproof Vibrator met 1 stand.

EZlove Bullet Vibrator Waterproof Vibrator met 1 stand. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:
  • Lengte: 10 cm

EZlove Bullet Vibrator Waterproof Vibrator met 1 stand. is gemaakt van en is rood van kleur.

EZlove Bullet Vibrator Waterproof Vibrator met 1 stand. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van EZlove Bullet Vibrator Waterproof Vibrator met 1 stand. is 9 cm. Het is geschikt voor Vrouw | Vrouw + Vrouw | Man + Vrouw.

EZlove Bullet Vibrator Waterproof Vibrator met 1 stand. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes