1. top-10
  2. Pipedream King Cock realistische dildo Cock With Ballskin beige 12 inch.

Pipedream King Cock realistische dildo Cock With Ballskin beige 12 inch.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Pipedream King Cock realistische dildo Cock With Ballskin beige 12 inch. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Pipedream King Cock realistische dildo Cock With Ballskin beige 12 inch. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Pipedream King Cock realistische dildo Cock With Ballskin beige 12 inch.

Kleur

beige

Geslacht

Mannen

Inbrenglengte

25 cm

Materiaal

Kunststof

Afmetingen

Breedte:20 cm

Lengte: 10 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Nee

Omschrijving van Pipedream King Cock realistische dildo Cock With Ballskin beige 12 inch.

De Pipedream King Cock is een realistisch uitziende en voelende dildo die er uitziet en voelt als een echte penis. Met deze 12 inch dildo wordt je ervaring nog beter, want hij heeft een zachte, realistische beige ballenskin texturen en subtiele aderen en knobbels die je een intens gevoel geven. De sterke zuignap op de basis van de King Cock maakt hem ook geschikt om in combinatie met een harnas te gebruiken. De King Cock is gemaakt van body-safe materiaal dat vrij is van ftalaten, latex en hypoallergeen is. De dildo is zorgvuldig met de hand gemaakt en heeft verfijnde details voor een nog realistischere ervaring. De dildo heeft een krachtige zuignap en blijft op bijna elk glad oppervlakte zitten. Dankzij het speciale materiaal voelt hij warm aan en is hij gemakkelijk te reinigen met een seksspeeltje reiniger en water. Laat je verwennen door deze super lifelike dildo en geniet van een nog realistischere ervaring!

Veelgestelde vragen over Pipedream King Cock realistische dildo Cock With Ballskin beige 12 inch.

Pipedream King Cock realistische dildo Cock With Ballskin beige 12 inch. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:20 cm
  • Lengte: 10 cm

Pipedream King Cock realistische dildo Cock With Ballskin beige 12 inch. is gemaakt van Kunststof en is beige van kleur.

Pipedream King Cock realistische dildo Cock With Ballskin beige 12 inch. is geschikt voor Mannen.

De inbrenglengte van Pipedream King Cock realistische dildo Cock With Ballskin beige 12 inch. is 25 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Pipedream King Cock realistische dildo Cock With Ballskin beige 12 inch. is watervast: Nee

Bekijk ook andere sexspeeltjes