1. top-10
  2. Mini Dolfin Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Dolfijn I.

Mini Dolfin Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Dolfijn I.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Mini Dolfin Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Dolfijn I. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Mini Dolfin Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Dolfijn I. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Mini Dolfin Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Dolfijn I.

Kleur

Oranje

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

10 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:

Lengte:

Plezier voor

Watervast

Ja

Omschrijving van Mini Dolfin Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Dolfijn I.

Met de Mini Dolfin Vibrator kun je genieten van een ongelofelijk genot. Het dolfijnen ontwerp is erg comfortabel en klein, ideaal voor discreet gebruik. Het heeft 7 verschillende vibratiepatronen, zodat je perfect kunt aanpassen aan jouw behoeften. De vibrator is perfect voor het stimuleren van de clitoris en G-spot. Deze Mini Dolfin Vibrator is gemaakt van body-safe silicone, wat zorgt voor een zachte aanraking en enorm comfort. De siliconen coating voelt lekker aan en is hypoallergeen. Daarnaast is het ook waterdicht, zodat je het kunt gebruiken in bad of onder de douche. Met de Mini Dolfin Vibrator kun je genieten van een ongelofelijke ervaring. Deze vibrator vibreert op een aangename krachtige frequentie en is relatief stil wanneer je hem gebruikt. De Mini Dolfin Vibrator heeft 7 verschillende vibratiepatronen, zodat je kunt genieten van verschillende intensiteiten. Het is gemaakt van body-safe silicone, wat zorgt voor een zachte aanraking en enorm comfort. Daarnaast is het ook waterdicht, zodat je het kunt gebruiken in bad of onder de douche. Met de Mini Dolfin Vibrator kunt u genieten van een onge.

Veelgestelde vragen over Mini Dolfin Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Dolfijn I.

Mini Dolfin Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Dolfijn I. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:
  • Lengte:

Mini Dolfin Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Dolfijn I. is gemaakt van Siliconen en is Oranje van kleur.

Mini Dolfin Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Dolfijn I. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van Mini Dolfin Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Dolfijn I. is 10 cm. Het is geschikt voor .

Mini Dolfin Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Dolfijn I. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes