1. top-10
  2. LELO SORAYA Wave luxe Rabbit-stimulator Deep Rose met unieke WaveMotion-technologie voor een plezierige ervaring voor.

LELO SORAYA Wave luxe Rabbit-stimulator Deep Rose met unieke WaveMotion-technologie voor een plezierige ervaring voor.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over LELO SORAYA Wave luxe Rabbit-stimulator Deep Rose met unieke WaveMotion-technologie voor een plezierige ervaring voor. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met LELO SORAYA Wave luxe Rabbit-stimulator Deep Rose met unieke WaveMotion-technologie voor een plezierige ervaring voor. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties LELO SORAYA Wave luxe Rabbit-stimulator Deep Rose met unieke WaveMotion-technologie voor een plezierige ervaring voor.

Kleur

paars

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

12.70 cm

Materiaal

Siliconen | ABS

Afmetingen

Breedte:7.20 cm

Lengte: 5.60 cm

Plezier voor

Vrouw + Vrouw | Man + Vrouw | Man + Man

Watervast

Ja

Omschrijving van LELO SORAYA Wave luxe Rabbit-stimulator Deep Rose met unieke WaveMotion-technologie voor een plezierige ervaring voor.

Met de SORAYA Wave™ heb je een nieuwe manier om te genieten. Geniet van de unieke WaveMotion-technologie die de pulsaties van de G-spot stimuleert en een liefdevolle, opwekkende massage geeft. De voorkant van de SORAYA Wave™ is ontworpen met een gebogen hoofd om precies de juiste druk te geven waar je het nodig hebt. Met de afstandsbediening kun je de intensiteit aanpassen, waardoor je de perfecte mate van stimulatie kunt vinden. De SORAYA Wave™ is vervaardigd uit luxueuze, zachte, medische siliconen dat zacht aanvoelt op je huid. Dankzij de USB-oplaadbare batterij heb je altijd genoeg vermogen om de intense trillingen te genieten. De SORAYA Wave™ is 100% waterdicht, waardoor je vrij bent om te genieten van de sensatie in het bad of onder de douche. Met de SORAYA Wave™ kun je een intens genot ervaren dat je nooit eerder hebt gevoeld.

Veelgestelde vragen over LELO SORAYA Wave luxe Rabbit-stimulator Deep Rose met unieke WaveMotion-technologie voor een plezierige ervaring voor.

LELO SORAYA Wave luxe Rabbit-stimulator Deep Rose met unieke WaveMotion-technologie voor een plezierige ervaring voor. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:7.20 cm
  • Lengte: 5.60 cm

LELO SORAYA Wave luxe Rabbit-stimulator Deep Rose met unieke WaveMotion-technologie voor een plezierige ervaring voor. is gemaakt van Siliconen | ABS en is paars van kleur.

LELO SORAYA Wave luxe Rabbit-stimulator Deep Rose met unieke WaveMotion-technologie voor een plezierige ervaring voor. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van LELO SORAYA Wave luxe Rabbit-stimulator Deep Rose met unieke WaveMotion-technologie voor een plezierige ervaring voor. is 12.70 cm. Het is geschikt voor Vrouw + Vrouw | Man + Vrouw | Man + Man.

LELO SORAYA Wave luxe Rabbit-stimulator Deep Rose met unieke WaveMotion-technologie voor een plezierige ervaring voor. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes