1. top-10
  2. Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I.

Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I.

Kleur

Zwart

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

7 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:

Lengte:

Plezier voor

Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I.

Deze vibrator is ideaal voor de stimulatie van je clitoris en G-spot. De verschillende krachtige vibratie programma's maken deze vibrator voor iedereen geschikt. De vibrator heeft een ergonomisch ontwerp en past perfect in de palm van je hand. De Mini Bullet Vibrator is ook gemakkelijk mee te nemen overal naartoe, zodat je je liefdesleven overal kunt verbeteren. Naast het feit dat deze Mini Bullet Vibrator kan worden gebruikt voor directe stimulatie, is het ook een uitstekende keuze als je er meer comfortabel mee bent om erover te praten met je partner. De vibrator kan ook worden gebruikt tijdens het vrijen om de ervaring voor beide partners te verbeteren. De vibrator heeft ook verschillende standen die kunnen worden aangepast om je zintuigen te verleiden en je genot te verhogen.

Veelgestelde vragen over Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I.

Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:
  • Lengte:

Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I. is gemaakt van Siliconen en is Zwart van kleur.

Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I. is 7 cm. Het is geschikt voor Vrouw.

Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes