1. top-10
  2. PureVibe® Yippie Buttplug Mannen en Vrouwen Buttplugs Prostaat Vibrator Anaal Plug Vibrator voor Vrouwen Erotiek Sex.

PureVibe® Yippie Buttplug Mannen en Vrouwen Buttplugs Prostaat Vibrator Anaal Plug Vibrator voor Vrouwen Erotiek Sex.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over PureVibe® Yippie Buttplug Mannen en Vrouwen Buttplugs Prostaat Vibrator Anaal Plug Vibrator voor Vrouwen Erotiek Sex. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met PureVibe® Yippie Buttplug Mannen en Vrouwen Buttplugs Prostaat Vibrator Anaal Plug Vibrator voor Vrouwen Erotiek Sex. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties PureVibe® Yippie Buttplug Mannen en Vrouwen Buttplugs Prostaat Vibrator Anaal Plug Vibrator voor Vrouwen Erotiek Sex.

Kleur

Zwart

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

9 cm

Materiaal

ABS | Siliconen

Afmetingen

Breedte:3.2 cm

Lengte: 3.2 cm

Plezier voor

Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw | Man

Watervast

Ja

Omschrijving van PureVibe® Yippie Buttplug Mannen en Vrouwen Buttplugs Prostaat Vibrator Anaal Plug Vibrator voor Vrouwen Erotiek Sex.

De PureVibe® Yippie Buttplug is een vibrerende buttplug van hoge kwaliteit die gemaakt is met de beste materialen en innovatieve technologie. Het materiaal is siliconen en is hypoallergeen, wat betekent dat het veilig is voor je lichaam en je er geen irritatie van krijgt. Het heeft een klein maar sterk formaat, waardoor het comfortabel en gemakkelijk in te brengen is. Het is ook voorzien van een krachtige maar stille vibratie, die je kunt aanpassen met een afstandsbediening. De vibratie helpt je om het meest uit je erotische spel te halen. De Yippie Buttplug is ook ideaal voor prostaatstimulatie, omdat het vormgegeven is voor een goede, gerichte stimulatie. Het helpt je om nog meer plezier en intense sensaties te krijgen tijdens het spelen. Het is eenvoudig te verwijderen en te reinigen met warm water en zeep, zodat je het opnieuw kunt gebruiken. Geniet van een intense stimulatie en een heerlijke ervaring met de Yippie Buttplug van PureVibe®!

Veelgestelde vragen over PureVibe® Yippie Buttplug Mannen en Vrouwen Buttplugs Prostaat Vibrator Anaal Plug Vibrator voor Vrouwen Erotiek Sex.

PureVibe® Yippie Buttplug Mannen en Vrouwen Buttplugs Prostaat Vibrator Anaal Plug Vibrator voor Vrouwen Erotiek Sex. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:3.2 cm
  • Lengte: 3.2 cm

PureVibe® Yippie Buttplug Mannen en Vrouwen Buttplugs Prostaat Vibrator Anaal Plug Vibrator voor Vrouwen Erotiek Sex. is gemaakt van ABS | Siliconen en is Zwart van kleur.

PureVibe® Yippie Buttplug Mannen en Vrouwen Buttplugs Prostaat Vibrator Anaal Plug Vibrator voor Vrouwen Erotiek Sex. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van PureVibe® Yippie Buttplug Mannen en Vrouwen Buttplugs Prostaat Vibrator Anaal Plug Vibrator voor Vrouwen Erotiek Sex. is 9 cm. Het is geschikt voor Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw | Man.

PureVibe® Yippie Buttplug Mannen en Vrouwen Buttplugs Prostaat Vibrator Anaal Plug Vibrator voor Vrouwen Erotiek Sex. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes