1. top-10
  2. Majestic Vibrator Vibrators voor vrouwen Sex Toys Dildo Vibrators voor mannen Clitoris stimulator Verwarmd.

Majestic Vibrator Vibrators voor vrouwen Sex Toys Dildo Vibrators voor mannen Clitoris stimulator Verwarmd.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Majestic Vibrator Vibrators voor vrouwen Sex Toys Dildo Vibrators voor mannen Clitoris stimulator Verwarmd. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Majestic Vibrator Vibrators voor vrouwen Sex Toys Dildo Vibrators voor mannen Clitoris stimulator Verwarmd. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Majestic Vibrator Vibrators voor vrouwen Sex Toys Dildo Vibrators voor mannen Clitoris stimulator Verwarmd.

Kleur

Rood

Geslacht

Unisex

Inbrenglengte

15 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:325 mm

Lengte: 188 mm

Plezier voor

Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Majestic Vibrator Vibrators voor vrouwen Sex Toys Dildo Vibrators voor mannen Clitoris stimulator Verwarmd.

De Majestic Vibrator is een prachtig, krachtig en innovatief seksspeeltje dat ontworpen is om u het ultieme genot te bieden. Het is gemaakt van medisch silicoon en is 100% waterdicht, waardoor het beter bestand is tegen vocht en warmte. De vibrator heeft twee motoren die samenwerken om uw sensaties te verhogen en uw orgasme te verbeteren. De Majestic Vibrator is voorzien van een verwarmingsfunctie die de sensaties versterkt en uw ervaring nog meer genot geeft. De vibrator is ook uitgerust met een USB oplaadbaar, waardoor u altijd kunt genieten van een lange, intense sessie. De vibrator is verkrijgbaar in een rode kleur voor een extra sensuele ervaring. U kunt het gebruiken als een clitoris- en G-spotstimulator om uw seksuele aantrekkelijkheid te verhogen.

Veelgestelde vragen over Majestic Vibrator Vibrators voor vrouwen Sex Toys Dildo Vibrators voor mannen Clitoris stimulator Verwarmd.

Majestic Vibrator Vibrators voor vrouwen Sex Toys Dildo Vibrators voor mannen Clitoris stimulator Verwarmd. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:325 mm
  • Lengte: 188 mm

Majestic Vibrator Vibrators voor vrouwen Sex Toys Dildo Vibrators voor mannen Clitoris stimulator Verwarmd. is gemaakt van Siliconen en is Rood van kleur.

Majestic Vibrator Vibrators voor vrouwen Sex Toys Dildo Vibrators voor mannen Clitoris stimulator Verwarmd. is geschikt voor Unisex.

De inbrenglengte van Majestic Vibrator Vibrators voor vrouwen Sex Toys Dildo Vibrators voor mannen Clitoris stimulator Verwarmd. is 15 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Majestic Vibrator Vibrators voor vrouwen Sex Toys Dildo Vibrators voor mannen Clitoris stimulator Verwarmd. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes