1. top-10
  2. LELO ORA 3 Stimulator voor Oraal Genot Deep Rose, Sensuele Persoonlijke Stimulator voor Vrouwen.

LELO ORA 3 Stimulator voor Oraal Genot Deep Rose, Sensuele Persoonlijke Stimulator voor Vrouwen.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over LELO ORA 3 Stimulator voor Oraal Genot Deep Rose, Sensuele Persoonlijke Stimulator voor Vrouwen. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met LELO ORA 3 Stimulator voor Oraal Genot Deep Rose, Sensuele Persoonlijke Stimulator voor Vrouwen. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties LELO ORA 3 Stimulator voor Oraal Genot Deep Rose, Sensuele Persoonlijke Stimulator voor Vrouwen.

Kleur

Roze

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

Materiaal

Siliconen | ABS

Afmetingen

Breedte:8.80 cm

Lengte: 8.30 cm

Plezier voor

Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van LELO ORA 3 Stimulator voor Oraal Genot Deep Rose, Sensuele Persoonlijke Stimulator voor Vrouwen.

De LELO ORA 3 Stimulator voor Oraal Genot Deep Rose is een ultieme sensuele persoonlijke stimulator voor vrouwen. Deze stimulator is ontworpen om het gevoel van orale seks te benaderen. De ORA 3 is uitgerust met een gerobotiseerde motor die de bewegingen van een menselijke tong imiteert met precisie en fantasie. Deze stimulator is voorzien van verschillende instellingen, waardoor je een zinnenprikkelend orgasme kunt ervaren. De LELO ORA 3 Stimulator voor Oraal Genot Deep Rose heeft een zacht, geribbeld oppervlak, waardoor het comfortabel aanvoelt. Het apparaat heeft ook een ingebouwde verwarmingsfunctie, waardoor je een verwarmend gevoel krijgt bij het gebruik. Dit apparaat is ook waterdicht, waardoor je het in de douche of bad kunt gebruiken. Bovendien is het apparaat ook draadloos, waardoor je het kunt gebruiken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over kabels of snoeren.

Veelgestelde vragen over LELO ORA 3 Stimulator voor Oraal Genot Deep Rose, Sensuele Persoonlijke Stimulator voor Vrouwen.

LELO ORA 3 Stimulator voor Oraal Genot Deep Rose, Sensuele Persoonlijke Stimulator voor Vrouwen. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:8.80 cm
  • Lengte: 8.30 cm

LELO ORA 3 Stimulator voor Oraal Genot Deep Rose, Sensuele Persoonlijke Stimulator voor Vrouwen. is gemaakt van Siliconen | ABS en is Roze van kleur.

LELO ORA 3 Stimulator voor Oraal Genot Deep Rose, Sensuele Persoonlijke Stimulator voor Vrouwen. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van LELO ORA 3 Stimulator voor Oraal Genot Deep Rose, Sensuele Persoonlijke Stimulator voor Vrouwen. is . Het is geschikt voor Vrouw.

LELO ORA 3 Stimulator voor Oraal Genot Deep Rose, Sensuele Persoonlijke Stimulator voor Vrouwen. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes