1. top-10
  2. PureVibe® Itsy-Bitsy Clitoris Stimulator en Vibrator Stil Discreet Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes Sex Toys voor.

PureVibe® Itsy-Bitsy Clitoris Stimulator en Vibrator Stil Discreet Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes Sex Toys voor.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over PureVibe® Itsy-Bitsy Clitoris Stimulator en Vibrator Stil Discreet Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes Sex Toys voor. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met PureVibe® Itsy-Bitsy Clitoris Stimulator en Vibrator Stil Discreet Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes Sex Toys voor. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties PureVibe® Itsy-Bitsy Clitoris Stimulator en Vibrator Stil Discreet Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes Sex Toys voor.

Kleur

Licht Roze

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

0 cm

Materiaal

ABS | Siliconen

Afmetingen

Breedte:2.55 cm

Lengte: 11.81 cm

Plezier voor

Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van PureVibe® Itsy-Bitsy Clitoris Stimulator en Vibrator Stil Discreet Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes Sex Toys voor.

Deze discrete vibrator is ontworpen met een zacht en buigzaam siliconen materiaal dat perfect bij je lichaam past, en biedt je sensueel plezier waar je ook bent. Deze kleine vibrator heeft een ingebouwde motor met verschillende krachtige vibratiepatronen en je kunt deze eenvoudig bedienen met de drukknop aan de bovenkant. Het is ook mogelijk om de vibrator te gebruiken om de clitoris te stimuleren. De vibrator heeft een kleine, puntige kop die perfect is ontworpen om je clitoris te bereiken, en je kunt de vibratiepatronen aanpassen om je meest intieme plekken te bereiken. Deze kleine vibrator is ook ideaal voor solo-avonturen, maar ook voor koppels die een nieuwe dynamiek willen toevoegen aan hun seksuele ervaringen!

Veelgestelde vragen over PureVibe® Itsy-Bitsy Clitoris Stimulator en Vibrator Stil Discreet Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes Sex Toys voor.

PureVibe® Itsy-Bitsy Clitoris Stimulator en Vibrator Stil Discreet Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes Sex Toys voor. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:2.55 cm
  • Lengte: 11.81 cm

PureVibe® Itsy-Bitsy Clitoris Stimulator en Vibrator Stil Discreet Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes Sex Toys voor. is gemaakt van ABS | Siliconen en is Licht Roze van kleur.

PureVibe® Itsy-Bitsy Clitoris Stimulator en Vibrator Stil Discreet Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes Sex Toys voor. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van PureVibe® Itsy-Bitsy Clitoris Stimulator en Vibrator Stil Discreet Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes Sex Toys voor. is 0 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

PureVibe® Itsy-Bitsy Clitoris Stimulator en Vibrator Stil Discreet Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes Sex Toys voor. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes