1. top-10
  2. Lusty Super Lange Buttplug Set van 3 Ass Spikes Met Zuignap Beige Anaalplug voor gevorderden Anal Toys Sex Toys.

Lusty Super Lange Buttplug Set van 3 Ass Spikes Met Zuignap Beige Anaalplug voor gevorderden Anal Toys Sex Toys.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Lusty Super Lange Buttplug Set van 3 Ass Spikes Met Zuignap Beige Anaalplug voor gevorderden Anal Toys Sex Toys. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Lusty Super Lange Buttplug Set van 3 Ass Spikes Met Zuignap Beige Anaalplug voor gevorderden Anal Toys Sex Toys. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Lusty Super Lange Buttplug Set van 3 Ass Spikes Met Zuignap Beige Anaalplug voor gevorderden Anal Toys Sex Toys.

Kleur

Beige

Geslacht

Inbrenglengte

47 cm

Materiaal

PVC

Afmetingen

Breedte:

Lengte:

Plezier voor

Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw | Man

Watervast

Ja

Omschrijving van Lusty Super Lange Buttplug Set van 3 Ass Spikes Met Zuignap Beige Anaalplug voor gevorderden Anal Toys Sex Toys.

Onze Lusty Super Lange Buttplug Set van 3 Ass Spikes Met Zuignap Beige Anaalplug is een perfecte keuze voor gevorderde anale spelers. Deze set is uitgerust met 3 anaalpluggen met een verschillende lengte en dikte, waardoor u zelf kunt kiezen wat voor u werkt. De pluggen hebben een zuignap voor extra veiligheid en gebruiksgemak. Deze pluggen hebben een gevoelige, taps toelopende tip om gemakkelijk in te brengen en te penetreren. Deze set is gemaakt van de beste materialen die er zijn, waardoor het uiterst veilig is om te gebruiken. De kwaliteit van de materialen zorgt er ook voor dat uw anaalplezier comfortabel en soepel verloopt. Deze set is ook bedekt met een speciale coating die het oppervlak glad en zacht maakt voor een comfortabele en plezierige ervaring. De set is ook waterproof, zodat u kunt genieten van een ontspannend bad of douche met uw partner.

Veelgestelde vragen over Lusty Super Lange Buttplug Set van 3 Ass Spikes Met Zuignap Beige Anaalplug voor gevorderden Anal Toys Sex Toys.

Lusty Super Lange Buttplug Set van 3 Ass Spikes Met Zuignap Beige Anaalplug voor gevorderden Anal Toys Sex Toys. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:
  • Lengte:

Lusty Super Lange Buttplug Set van 3 Ass Spikes Met Zuignap Beige Anaalplug voor gevorderden Anal Toys Sex Toys. is gemaakt van PVC en is Beige van kleur.

Lusty Super Lange Buttplug Set van 3 Ass Spikes Met Zuignap Beige Anaalplug voor gevorderden Anal Toys Sex Toys. is geschikt voor .

De inbrenglengte van Lusty Super Lange Buttplug Set van 3 Ass Spikes Met Zuignap Beige Anaalplug voor gevorderden Anal Toys Sex Toys. is 47 cm. Het is geschikt voor Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw | Man.

Lusty Super Lange Buttplug Set van 3 Ass Spikes Met Zuignap Beige Anaalplug voor gevorderden Anal Toys Sex Toys. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes