1. top-10
  2. Supreme Vibrator Roze Vibrators voor vrouwen Vibrators voor mannen Dildo Sex Toys Clitoris en G spot stimulator USB.

Supreme Vibrator Roze Vibrators voor vrouwen Vibrators voor mannen Dildo Sex Toys Clitoris en G spot stimulator USB.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Supreme Vibrator Roze Vibrators voor vrouwen Vibrators voor mannen Dildo Sex Toys Clitoris en G spot stimulator USB. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Supreme Vibrator Roze Vibrators voor vrouwen Vibrators voor mannen Dildo Sex Toys Clitoris en G spot stimulator USB. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Supreme Vibrator Roze Vibrators voor vrouwen Vibrators voor mannen Dildo Sex Toys Clitoris en G spot stimulator USB.

Kleur

Roze

Geslacht

Unisex

Inbrenglengte

15 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:32.50 cm

Lengte: 19 cm

Plezier voor

Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Supreme Vibrator Roze Vibrators voor vrouwen Vibrators voor mannen Dildo Sex Toys Clitoris en G spot stimulator USB.

De Supreme Vibrator is een geweldig seksspeeltje voor elke man of vrouw die op zoek is naar extra stimulatie in hun seksleven! Deze vibrator is gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal, dat zacht, comfortabel en veilig aanvoelt. Het is ontworpen om een ​​intense sensatie te bieden die je het gevoel geeft dat je in de zevende hemel bent. Het bijzondere aan de Supreme Vibrator is dat het een multifunctionele vibrator is die de stimulatie heeft die je nodig hebt om je clitoris, G-spot en andere erogene zones te stimuleren. Het heeft ook een USB-oplaadsysteem dat het eenvoudig en veilig oplaadt. De vibrator is ook volledig waterdicht, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over het maken van een rommel in je badkamer. Het is gemakkelijk te gebruiken en heeft een aantal verschillende vibratie-instellingen om te experimenteren, waardoor je de perfecte vibratie vindt die je nodig hebt om je tot een orgasme te brengen.

Veelgestelde vragen over Supreme Vibrator Roze Vibrators voor vrouwen Vibrators voor mannen Dildo Sex Toys Clitoris en G spot stimulator USB.

Supreme Vibrator Roze Vibrators voor vrouwen Vibrators voor mannen Dildo Sex Toys Clitoris en G spot stimulator USB. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:32.50 cm
  • Lengte: 19 cm

Supreme Vibrator Roze Vibrators voor vrouwen Vibrators voor mannen Dildo Sex Toys Clitoris en G spot stimulator USB. is gemaakt van Siliconen en is Roze van kleur.

Supreme Vibrator Roze Vibrators voor vrouwen Vibrators voor mannen Dildo Sex Toys Clitoris en G spot stimulator USB. is geschikt voor Unisex.

De inbrenglengte van Supreme Vibrator Roze Vibrators voor vrouwen Vibrators voor mannen Dildo Sex Toys Clitoris en G spot stimulator USB. is 15 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Supreme Vibrator Roze Vibrators voor vrouwen Vibrators voor mannen Dildo Sex Toys Clitoris en G spot stimulator USB. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes